4 biljetter kvar i Jakten på Guldbiljetterna

Vi har gömt en guldbiljett i 10 chipspåsar. Den som hittar en guldbiljett står inför en magisk upplevelse: ett besök i vår chipsfabrik med en kompis! Självklart ingår resa tur/retur och boende på hotell här i Göteborg (och en årsförbrukning snacks hem till dig!). 6 av 10 biljetter har hittats. Nu finns 4 biljetter kvar. Häng med i jakten på guldbiljetterna!

Här kan du hitta gildbiljetterna!

Totalt 10 biljetter har fördelats i Saltade Potatischips, Grillchips och Sourcream & Onion 275g. Påsarna har information i övre hörnet och på baksidan. 6 biljetter av 10 har hittats men hela 4 biljetter finns kvar där ute!

Följ oss på Sociala medier

Häng med i jakten hos EstrellaSverige på Facebook och Instagram!

Här har biljetterna hittats!

Haninge, Bromma, Hjo, Bureå, Sölvesborg, Mora. Var de 4 sista biljetterna finns vet varken ni eller vi!

Vi har hittat guldbiljetter!

Första biljetten

Jonathan, 30år i Haninge hittade den första Guldbiljetten kvällen den 5 februari. Guldbiljetten låg i en påse Sourcream & Onion. Jonathan tar med sig en kompis till Göteborg för att besöka Estrella.

Andra biljetten

Lördagen 8 februari hittade familjen Bentefour i Bromma en guldbiljett i en på Sourcream & Onion!

Tredje biljetten

När Thindra Wijkström i Hjo och hennes familj hällde upp en påse Saltade Potatischips innan Melodifestivalen så kom en guldbiljett ur påsen! ”Vi blev jättechockade! Jag är super glad över att ha vunnit!” kommenterar Thindra.

Fjärde biljetten

Malin i Bureå hittade biljetten 16 februari och i smaken Saltade Potatischips. Hon beskriver känslorna som ”Kan det här vara sant!?!…..en otrolig glädje och spänning likt Kalle och chokladfabriken-känsla. Vi blev mycket förväntansfulla!”

Femte biljetten

Nu har hälften av biljetterna hittats! Nummer fem blev Linda i Sölvesborg! Fredagen den 21 februari öppnade Linda en påse Saltade Potatischips och gjorde ett guldigt fynd. ”Vi förberedde för lite fredagsmys och biljetten damp ner i chipsskålen. Först tänkte jag att det var någon reklam men min man tittade närmre och såg att det var en gulbiljett? fredagsmyset blev genast lite glammigare!”

Sjätte biljetten

Maria Ahlberg hittade guldbiljetten den 7 mars i en grillchipspåse köpt i Mora. Maria kommenterar att första reaktionen var ”Vad är det här?” – Men när vi såg att det var en gulbiljett så blev vi jätteglada. Vi ser fram emot chipsvinsten och besöket på er fabrik.