Inlämning: Estrellas ordjakt

en röd estrellalåda med tre påsar snacks, dippmix och en estrella-badboll

Hittade du ordjakten i Hammarkullekarnevalens bilaga? Eller blev du kanske tipsad av en kompis? I vilket fall – välkommen till Estrella!

Vår krispiga snacksfabrik gör chips och former till hela Sverige och ligger faktiskt här i Storås, mellan Hammarkullen och Angered centrum.

Längre ner kan du lämna in de 10 krispiga orden i ordjakten, men passa också gärna på att läsa lite mer om oss och vad vi gör i närområdet.

Bland de rätta inskickade svaren drar vi 5 personer som får hem en somrig snacksvinst med blandade Estrellasnacks.

Estrella: en stolt lokalproducent

Arbetsgivare

Här på snacksfabriken i Storås sitter nästan hela företaget från maskinoperatörer, logistikavdelning, konsumenttjänst, till produktutvecklare. Här är vi omkring 230 personer som levererar krispiga snacks till hela Sverige. Vi gör regelbundna medarbetarundersökningar och har självklart med kollektivavtal så att alla ska ha det bra. Att vara en schysst arbetsgivare är viktigt.

4,5ton mindre skräp i Angered

Varje år genomför vi något vi kallar Klubbar för klimatet tillsammans med organisationen Städa Sverige. Vi engagerar föreningar i Angered med omnejd, att lära sig om nedskräpning och plocka skräp i naturen. Som tack för städningen får de ett bidrag från oss till klubbkassan. Hittills har 12,5 ton skräp plockats från naturområden i Angered.

Göteborg Hockey Club

Estrella är stolt sponsor av Göteborg Hockey Clubs damlag. Ett hockeylag med stort mod, kämpaglöd och härlig gemenskap. Vi kan därigenom hjälpa till att utveckla damhockey i Göteborg. Sedan december 2017 gör Estrella även det möjligt för barn att gå med i Göteborgs HC’s hockeyskola i Angered kostnadsfritt. Det är ett sätt att få fler barn att börja spela hockey och därigenom få dela skratt, utmaningar, erfarenheter och vänskap på isen.

Estrellaakademien

Sedan 2013 har Estrella ett samarbete med Angeredsgymnasiet och är mentorföretag till ekonomiprogrammet. Eleverna besöker Estrella 12 gånger under sina tre gymnasieår och får då träffa anställda från alla avdelningar och såklart besöka Angereds härliga snacksfabrik. Det är ett fantastiskt sätt att dela erfarenheter och nätverk.

Fyll i de 10 krispiga orden som du hittat i ordjakten

Regler & villkor Ordjakt

keyboard_arrow_down

Ordjaktstävlingen sker i samband med Hammarkullekarnevalen som pågår mellan 14 maj till och med 28 maj.

Bland de som skickat in rätt svar slumpas fem vinnare av anställda på Estrella och kan inte överklagas. 

Vinnare måste fyllt 18år och vara folkbokförd och bosatt i Sverige. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinst.

Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida efter att tävlingen är avslutad. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare.

Vi förbehåller oss rätten att ändra regler och villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Produkter går ej att byta mot pengar eller andra produkter. Vinst skickas via Postnord.
Vinsternas värde:
Blandade snacks till ett värde av ca 200 kr. Bilden ovan är en exempelbild vilket innebär att antal snackspåsar, smaker, etc inte behöver vara densamma som på bilden. Produkter på bild kan bytas mot likvärdiga produkter.