Estrella söker Konsumenttjänstmedarbetare

Göteborg, september 2023. Vi söker nu en konsumenttjänstmedarbetare till Estrella på 50%, med tillträde i omgående. I rollen mottar du flera ärenden, huvudsakligen per telefon, Facebook och e-post. Du kommer att hantera reklamationer, skador och frågor kring våra produkter. Tjänsten är placerad i Angered.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 8.00-12.00 med viss flexibilitet.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Hantera reklamationer
  • Ta emot reklamationer, bedöma dem i samarbete med kvalitets och marknadsavdelningen, registrera reklamationerna i Estrellas system.
  • Kommunicera med konsumenter via olika kanaler såsom telefon, e-post och sociala medier.
  • Ta hand om omfattande reklamationer från första kontakt till nöjd konsument.
  • Ta hänsyn till och vara medveten om GDPR
  • Mail
  • Löpande besvara inkomna mail till konsumenttjänst från konsumenter.
  • Ta fram och distribuera reklamationsrapporter och statistik
  • Fungera som länken mellan konsumenten och olika avdelningar på Estrella såsom Marknad, Kvalitet, Inköp och Produktion.

Som konsumenttjänstmedarbetare kommer du att ha ett eget ansvar och jobba självständigt med ovanstående punkter. Du kommer också att rapportera till marknads och kvalitetsavdelningen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån arbete med service och administration. Det är mkt meriterande om du tidigare har arbetet med kundtjänst eller liknande arbete. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket väl i både tal och skrift och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Att du har förmågan att anpassa budskap och språk på ett sätt som mottagaren förstår är av största vikt. Kunddialog är väldigt viktigt för denna tjänst.

Vidare ser vi att du är självgående och ansvarsfull. Då du i denna roll kommer att kommunicera med olika typer av människor dagligen är det viktigt att du har en positiv attityd är social och är service-minded! Du kan resonera, är eftertänksam, noggrann, lyhörd och uppmärksam på detaljer.

Ansökan

Eftersom tjänsten är på halvtid och arbetstiden förlagd under förmiddagen vill vi att du i din ansökan specificerar varför det passar dig att arbeta just 50%.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se eller på Linekdin. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Söder & Co

Tjänsten ingår i uthyrningsverksamheten hos Söder & Co. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos Estrella. Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder, konsulter och kandidater. Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Hos oss gör människor skillnad. Som anställd hos oss på Söder & Co arbetar du som konsult på uppdrag ute hos våra kunder. För oss är det av största vikt att du känner dig trygg i din anställning. Genom att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, ställer det krav på oss som arbetsgivare och det gör att du som konsult kan känna dig säker på att vi följer de kollektivavtal som är framförhandlade av parterna. Genom våra ledord långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende ser vi till att du blir en trygg och nöjd medarbetare. Välkommen att bli en av oss i vårt härliga Söder & Co-team.