Estrella söker Senior produktionsplanerare till Supply Chain, Göteborg

Göteborg: Senior produktionsplanerare till Supply Chain

Augusti 2023: Är du någon som frodas i att vara en del av ett team? Vill du ha chansen att växa och utveckla en karriär i ett snabbt rörligt snacksföretag som brinner för hållbarhet? Du kan vara den speciella ingrediensen vi behöver just nu för vårt planeringsteam.


Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken och var först i Sverige att producera och sälja snacks. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks såsom chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att skapa de schystaste snacksen, från det schystaste företaget. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och potatislagret är beläget i Kistinge utanför Halmstad. Estrella ägs av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och på att bygga starka lokala varumärken. Vi på Estrella strävar alltid efter att tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Vi lanserar många nyheter och vill överraska både dig och oss själva med nya snacks. Varje dag ställer vi oss frågan: Finns det något godare?

Nu söker vi:

Senior produktionsplanerare baserad i Angered. Visstidsanställning  på ca 1 år.

Varför vi söker dig:

Estrellas Supply Chain stärker teamet med en produktionsplanerare under utrullningen av ett nytt produktionsrapporteringssystem och söker nu dig som har lång erfarenhet av planering.

Som produktionsplanerare på Estrella har du en central roll och arbetar tätt ihop med många av företagets funktioner.

Vad du kommer göra:

• Produktionsplanering. Säkerställa att rätt produkter planeras utifrån aktuella lagernivåer och prognoser från marknaden

• Produktionsrapportering. Vara delaktig i det ständiga förbättringsarbetet som effektiviserar verksamheten och våra processer

• Lageroptimering. Optimera säkerhetslager på färdigtillverkade produkter från vår anläggning i Angered

• Verksamhetsutveckling. Medverka till att avdelningens och företagets uppsatta mål och nyckeltal uppnås

Vad du bidrar med:

•   Högskole- eller annan eftergymnasial utbildning inom logistik

•    Lång arbetslivserfarenhet inom logistik, med inriktning på produktionsplanering

•    Goda kunskaper i MS Office

•    Flytande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift (krav)

•    Hög samarbetsförmåga

•    Ett åtagande att göra våra människor, företag och planet bättre

•    Du är en serviceinriktad och social person som alltid har ett stort fokus på kunden.

•    Du är strukturerad i ditt arbete och flexibel samtidigt som du gillar förändringar och drivs av att se framsteg från det som varit till nutid, och vidare till vad framtiden har att erbjuda.

Vad vi erbjuder:

Hos oss blir du en del i ett av Europas största snacksföretag. Du får möjlighet att jobba i en internationell organisation som samtidigt stark lokal förankring. Vi värdesätter dina idéer och initiativ, stöttar dig med tydliga mål som är väl förankrade i vår vision. Estrella är en erbjuder en arbetsplats där samarbete och gemenskap värderas högt. Du blir också en del av ett företag som bryr sig om alla sina medarbetares välbefinnande och som förstår att balansen mellan arbete och fritid är grundläggande för framgång.

Våra värderingar är viktiga för oss. De agerar som ledstjärnor för hur vi arbetar och definierar vår kultur:

Omtanke

Initiativkraft

Samarbete

Kundnytta
Smakglädje

Redo att ansöka?

Kontakta rekryterande HR-Partner Sophie Alfvén via jobb@estrella.se

Sista ansökningsdag: 25 september

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.