Fish’n’Chips

Estrellas fish’n’chips betonar ”chips” lite extra! Förhöj smakupplevelsen genom att panera fisken i våra potatischips med syrlig och salt smak av Salt & Vinegar. Eller panera i våra riktigt krispiga Västkustchips Salt och Vinäger. Se hela receptet steg för steg i videon eller text nedan. Finns det något godare?

Video Embed code

Så här gör du vår Fish’n’Chips

  1. Krossa chips: klassiska Salt & Vinegar eller Västkustchips Salt & Vinäger
  2. Knäck ägg i skål och vispa lätt
  3. Lägg mjöl i skål och tillsätt salt och peppar
  4. Använd en fast fisk, t.ex. torsk, skär i lagom stora bitar
  5. Börja med att vända fisken i mjöl, doppa sedan i ägg och ner i chipskrosset
  6. Stek på medelvärme i olja och lite smör tills gyllenbruna
  7. Servera med pommes eller mer Salt & Vinegar-chips!

Här hittar du fler recept med våra chips och snacks.