Vi har gömt en guldbiljett i 10 chipspåsar. Den som hittar en guldbiljett står inför en magisk upplevelse: ett besök i vår chipsfabrik 18/9 med en kompis! Självklart ingår resa tur/retur och boende på hotell här i Göteborg (och en årsförbrukning snacks hem till dig!).
Låt jakten på guldbiljetterna börja!

Här kan du hitta guldbiljetterna

Totalt 10 biljetter har fördelats i Saltade Potatischips, Grillchips och Sourcream & Onion 275g. Påsarna har information i övre hörnet och på baksidan.

Följ jakten!

Häng med i jakten! Vi uppdaterar när nya vinnare träder fram.
Följ oss på Facebook och Instagram för att hänga med när biljetterna hittas en efter en.
@EstrellaSverige

pil åt vänster

Klicka på ikonerna!

Tryck på biljetterna för info om vinnarna!

Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1
Guldbiljett 1

Just nu!

understreck

Jakten har börjat!

Här uppdaterar vi med nyheter! Just nu börjar kampanjpåsarna ta över chipshyllorna och jakten är i full fart. Besök Estrellas hemsida regelbundet för att hålla koll på det senaste som hänt eller följ @EstrellaSverige på Instagram.

5/2: FÖRSTA BILJETTEN HITTAD!

Jonathan, 30år i Haninge hittade den första Guldbiljetten kvällen den 5 februari. Guldbiljetten låg i en påse Sourcream & Onion. Jonathan tar med sig en kompis till Göteborg för att besöka Estrella.

8/2: ANDRA BILJETTEN ÄR HITTAD!

Lördagen 8 februari hittade familjen Bentefour i Bromma en guldbiljett i en på Sourcream & Onion!

15/2: TREDJE BILJETTEN ÄR HITTAD!

När Thindra Wijkström i Hjo och hennes familj hällde upp en påse Saltade Potatischips innan Melodifestivalen så kom en guldbiljett ur påsen! "Vi blev jättechockade! Jag är super glad över att ha vunnit!" kommenterar Thindra.

16/2: FJÄRDE BILJETTEN ÄR HITTAD!

Malin i Bureå hittade biljetten 16 februari och i smaken Saltade Potatischips. Hon beskriver känslorna som "Kan det här vara sant!?!.....en otrolig glädje och spänning likt Kalle och chokladfabriken-känsla. Vi blev mycket förväntansfulla!"

21/2: FEMTE BILJETTEN ÄR HITTAD!

Nu har hälften av biljetterna hittats! Nummer fem blev Linda i Sölvesborg! Fredagen den 21 februari öppnade Linda en påse Saltade Potatischips och gjorde ett guldigt fynd. "Vi förberedde för lite fredagsmys och biljetten damp ner i chipsskålen. Först tänkte jag att det var någon reklam men min man tittade närmre och såg att det var en gulbiljett🤩 fredagsmyset blev genast lite glammigare!"

7/3: SJÄTTE BILJETTEN HITTAD!

Maria Ahlberg hittade guldbiljetten den 7 mars i en grillchipspåse köpt i Mora. Maria kommenterar att första reaktionen var "Vad är det här?" - Men när vi såg att det var en gulbiljett så blev vi jätteglada. Vi ser fram emot chipsvinsten och besöket på er fabrik.