Head of Marketing

GÖTEBORG. Sista ansökningsdag 2022-06-12

Just nu söker vi en Head of Marketing! Hos oss får du vara med och leda och utveckla snacksmarknaden i Sverige genom ett av de starkaste varumärkena!

Uppgifter och ansvar

Tillsammans med ditt team och i nära samarbete med främst försäljning och R&D utvecklar ni befintliga och nya produkter inom kvalitet, hälsa, hållbarhet, förpackning, lönsamhet och framför allt smak. Estrella har en stark värdegrund som hjälper till att guida dig rätt i dina beslut.

Du ansvarar också för att stärka och utveckla varumärket genom tydlig kommunikation i valda kanaler, i samarbete med externa byråer.

I rollen har du både strategiskt och operativt ansvar för alla marknadsaktiviteter i Sverige. Du samordnar portföljstrategin med dina nordiska kollegor och representerar den nordiska enheten inom vår koncern Intersnacks europeiska marknadschefsforum där ni utbyter erfarenheter och inspiration.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring
  • Dokumenterad erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom marknadsföring, varumärkesbyggande och produktutveckling.
  • Erfarenhet av budget, resultatansvar och personalansvar
  • Branscherfarenhet från Livsmedel och/eller FMCG
  • Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

Som person är du prestigelös och engagerad och trivs när du både arbetar strategiskt och operativt. Med många interna och externa kontakter är samarbete och kommunikation två av dina styrkor. Som ledare är du trygg och trivs med att coacha din grupp mot uppsatta resultatmål. 

Information och ansökan

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsulter Mats Törn på tel 076-1645969 alt  mats.torn@pspartner.se eller Frida Olsson på tel 076-3371069 alt  frida.olsson@pspartner.se 

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. 
Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. 
Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. 

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?