Lediga Jobb: IT-Koordinator till Estrella

Avslutad. GÖTEBORG.

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Att Estrella är ett innovativt och framgångsrikt livsmedelsföretag har nog inte undgått någon. I rollen som IT-Koordinator får du ett stort ansvar och en viktig roll med att stödja verksamheten i en modern och effektiv IT-miljö.

IT är en central resurs i organisationen vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Hos Estrella trivs du som delar våra värderingar initiativkraft, kundnytta, smakglädje, omtanke och gemenskap.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag som ansvarig för IT-infrastrukturen är att säkerställa att IT stödjer verksamheten på ett optimalt och effektivt sätt vad gäller drift, integrationer, teknisk support och utveckling. Du kommer att ha en viktig roll med många kontaktytor inom företaget och arbeta både operativt och projektorienterat samt ha nära kontakt med externa IT-leverantörer och agera kravställare mot dem. Du kommer att få medverka till utveckling av Estrellas nytänkande i ett nära samarbete med den koncerngemensamma IT-organisationen som till stor del sitter i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom IT/drift/nätverk eller motsvarande. Du har god erfarenhet inom drift och integrationslösningar samt har ett brinnande intresse för ny teknik och problemlösning. Du har minimum 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gillar kombinationen av konkret IT-arbete och service. Vidare behärskar du både engelska och svenska obehindrat i såväl tal som i skrift.

För att bli framgångsrik i rollen har du lätt för att samarbeta och kommunicerar med alla delar av organisationen såväl som med externa parter, samt har erfarenhet av att driva projekt. Du är självgående och strukturerad samt kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Har du erfarenhet från en producerande verksamhet och förstår vikten av verksamhetskritiska system är det meriterande.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är placerad på Estrella, Angered. I denna rekrytering samarbetar Estrella med PS Partner. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult kerstin.stener@pspartner.se  alt mats.torn@pspartner.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Annonsinformation

Företag: Estrella AB

Kontaktperson: Mats Törn

Senaste ansökningsdatum: 2021-04-24