Lediga jobb: IWS, Lean Manager Estrella

GÖTEBORG. Estrella är mitt uppe i en förändringsresa och söker dig som har en gedigen erfarenhet att arbeta med Leanprocesser. Som IWS Manager ansvara du för Estrellas översättning av Lean och rollen ger dig en unik möjlighet att leda arbetet med att implementera och följa upp IWS i nära samarbete med organisationen på fabriken i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som IWS Manager har du det strategiska ansvaret för implementationen av IWS alla delar samtidigt som du i ditt operativa arbete stöttar och utbildar organisationens chefer och medarbetare. Du rapporterar till fabrikschefen och har ett betydande ansvar att skapa en förståelse och engagemang i den fortsatta resan. Du är delaktig med ett coachande förhållningssätt och driver tillsammans med organisationen aktiviteter för att nå de mål ni satt upp. I ditt arbete är du ett bollplank och strävar efter att, tillsammans med organisationen, utveckla förbättringspotentialer samt genomföra uppföljning och förankring av IWS i både det strategiska och det operativa arbetet. Rollen har även en löpande kontakt med IWS ansvarig i koncernen.

Rollen innebär att du:

– Säkrar kunskap och kompetensnivå för att framgångsrikt kunna implementera alla delar av IWS

– Ger fabriksledning löpande statusrapporter om IWS -implementeringen

– Coachar fabriksledningen i när, varför och hur man tar nästa steg i processen

– Skapar goda förutsättningar att leverera stabila och förutsägbara arbetssätt

– Coachar inom IWS-teknik och metoder för att inkludera och skapa aktiviteter ute i produktionen

– Kartlägger aktiviteter och identifiera möjligheter och risker i implementeringen

– Ger feedback till produktionsledningen och skapar möjlighet för dem att agera proaktivt

– Delar och ta emot lärdomar med andra inom koncernen för att främja kompetensutvecklingen

– Arbetar i nära samarbete med Fabrikschefen i övergripande frågor avseende IWS

Bakgrund och erfarenhet:

Du är troligtvis högskoleingenjör samt har fördjupade kunskaper i Lean. Du har arbetat med att utveckla Lean-processer i produktionsmiljö och har gärna arbetat operativt med produktion. Du har en god IT-förståelse och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personlighet:

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är lyhörd och pedagogisk samt har en förmåga att engagera och motivera din omgivning till ett förbättringsorienterat arbetssätt. Du är en naturlig ledare med en förmåga att skapa enkelhet genom att skapa struktur och ordning genom ditt goda analytiska sinne. Vidare är du trygg i dig själv, är noggrann och har en god förmåga att prioritera. Du är en god kommunikatör och drivs av att lyckas genom andra.

Ansökan och kontakt:

Sök tjänsten via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta Mats Törn via mats.torn@pspartner.se eller tel 0761-64 59 69.