Lediga Jobb: Business Intelligence till Estrella

GÖTEBORG. Som Business Intelligence arbetar du aktivt med affärsanalys och kravinsamling från alla delar av Estrellas verksamheter och utvecklar dem kontinuerligt. I rollen ingår att bistå med beslutsstöd för stora delar av Estrellas verksamheter i nära samarbete med ekonomiavdelningen. Det finns i grunden mycket bra underlag, men med en växande verksamhet måste rapporterna hela tiden utvecklas.

Estrellas verksamhet är starkt beroende av att samtliga system fungerar på ett tillfredsställande sätt. En helt ny systemstruktur kommer att implementeras under de kommande åren samt en ny version av det befintliga affärssystemet och du kommer ha en central roll i detta arbete. Du kommer att få medverka till utveckling av Estrellas nytänkande i ett nära samarbete med den koncerngemensamma IT-organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att skapa bra beslutsstöd för alla delar av verksamheten. Du har kunskaper i visualiseringsverktyg som tex Qlick eller PowerBI och det är meriterande om du har varit delaktig i implementationer av nya affärssystem och då gärna Infor M3 eller liknande. Vi ser att du har en utbildning inom Systemvetenskap eller liknande och har en bred förståelse för IT och har 2–5 års erfarenhet av liknande arbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är analytisk och har lätt för att samarbeta och kommunicera med alla delar av organisationen. Du har en förmåga att driva projekt framåt samt är lyhörd och kan sätta dig in i olika områden och ge stöd åt verksamhetens olika behov. Det är även viktigt att du kan se flöden, felsöka och tolka rapporter samt skapa nya vid behov.

Då Estrella ingår i en internationell koncern, Intersnack, är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är placerad på Estrella, Angered. I denna rekrytering samarbetar Estrella med PS Partner. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener via mail: kerstin.stener@pspartner.se alt Mats Törn via mail: mats.torn@pspartner.se Vi ser fram emot din ansökan!

Annonsinformation

Företag: Estrella AB
Kontaktperson: Mats Törn
Senaste ansökningsdatum: 2021-08-8