Lediga Jobb: HR Partner till Estrella

AVSLUTAD. GÖTEBORG. Vi söker nu en junior HR Partner till vårt huvudkontor på Estrella i Angered, Göteborg – en bred roll med många kontaktytor!

Arbetsbeskrivning

Som HR Partner kommer du att delta i det operativa arbetet på vår HR-avdelning och arbeta nära vår HR Manager och andra HR Partner. Beroende på din bakgrund och ditt intresse finns det goda möjligheter att själv vara med och utforma rollen. Förekommande arbetsuppgifter är rekrytering, introduktion av nyanställda, arbete med vår medarbetareundersökning, kontakt med vårt lönekontor, utvecklingssamtal och rehabilitering samt arbetsmiljöfrågor. Andra uppgifter är att delta i vårt organisationsutvecklingsarbete inom produktion samt administration såsom uppdatering av intranätet, skapa rapporter och GDPR-hantering. Det kan även ges tillfälle att vara med vid fackliga förhandlingar. Vi ser gärna att du aktivt bidrar med din kompetens och synsätt, att du kommer med förslag på förändringar och vågar ifrågasätta.
Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Angered, med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR och något eller några års relevant arbetserfarenhet. Du är van att använda Office och Excel samt har goda kunskaper i engelska.
Som person är du relationsinriktad och lyhörd med ett genuint intresse för andra människor. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt och ser dig som en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker. I ditt arbete är du noggrann, ansvarsfull och självgående med ett tydligt eget driv. Du har en flexibel inställning och ser dig som en trygg person med integritet. Trivs du att jobba på en arbetsplats med korta beslutsvägar och i en professionell och prestigelös miljö är detta tjänsten för dig! Vi erbjuder dig ett varierande arbete nära vår produktion och en chans att lära känna vår fabrik.

Ansökan

I denna rekrytering har Estrella valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 17 maj, intervjuer sker löpande.
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Sök tjänsten här!