Lediga Jobb: IT-ansvarig till Estrella

Avslutad. GÖTEBORG.

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Som IT-ansvarig får du en unik möjlighet att arbeta i Estrellas innovativa miljö och ansvara för IT-stödet till verksamhetens alla delar. Det är viktigt att du har en bred teknisk kompetens och brinner för BI och affärsstrategiska system.

IT är en central resurs i organisationen vilket gör att du får stort ansvar och inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Hos Estrella trivs du som delar våra värderingar initiativkraft, kundnytta, smakglädje, omtanke och gemenskap.

Arbetsuppgifter

Som IT-ansvarig arbetar du aktivt med affärsanalys och kravinsamling från alla delar av Estrellas verksamheter och utvecklar dem kontinuerligt. Rollen innebär ansvar för IT-teamet internt och kravställning mot externa leverantörer för Infor M3, EDI, Qlik & MES. I rollen ingår att arbeta som Business Analyst och bistå med beslutsstöd för flera av Estrellas avdelningar men kanske främst i nära samarbete med ekonomiavdelningen.

Estrellas verksamhet är starkt beroende av att samtliga system fungerar på ett tillfredsställande sätt. En helt ny systemstruktur kommer att implementeras under de kommande åren samt en ny version av det befintliga affärssystemet och du kommer ha en central roll i detta. Du kommer att få medverka till utveckling av Estrellas nytänkande i ett nära samarbete med den koncerngemensamma ITorganisationen som till stor del sitter i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred förståelse för IT i stort och erfarenhet av Business Intelligens, projektledning, affärssystem, kravinsamling samt har utbildning inom ekonomi eller IT. Du har kunskaper i visualiseringsverktyg som tex Qlick eller PowerBI och har god förmåga att skapa bra beslutsstöd för alla delar av verksamheten. Det är meriterande om du har varit delaktig i implementationer av nya affärssystem och då gärna Infor M3 eller liknande.

För att bli framgångsrik i rollen är du analytisk och har du lätt för att samarbeta och kommunicerar med alla delar av organisationen. Du är en naturlig ledare som driver avdelning och projekt framåt samt är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i olika områden och ge stöd åt verksamhetens olika behov.

Då Estrella ingår i en internationell koncern, Intersnack, är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är placerad på Estrella, Angered. I denna rekrytering samarbetar Estrella med PS Partner. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener via mail: kerstin.stener@pspartner.se alt Mats Törn via mail: mats.torn@pspartner.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Annonsinformation

Företag: Estrella AB

Kontaktperson: Mats Törn

Senaste ansökningsdatum: 2021-04-26