Lediga jobb: Produktionschef till Estrella

GÖTEBORG. Estrella är inne i en kraftig expansion och behöver nu tillsätta rollen som Produktionschef. Vi söker därför dig som med ett positivt och öppet ledarskap kan vara med och utveckla produktionen i samverkan med vår engagerade personal.

Arbetsuppgifter

Som produktionschef kommer du att ansvara för ca 100 medarbetare i produktionen och för att tillsammans med dem leverera Sveriges godaste snacks på ett säkert sätt och med högsta kvalitet. Verksamheten är mitt i en stor förändringsprocess vilket innebär en genomgripande utveckling av arbetsmetoder och organisation genom införandet av ett koncerngemensamt produktionssystem, IWS (Integrated Work System). IWS syftar till att öka ägandeskapet i det direkta värdeflödet på operatörsnivå och fokusera hårt på förluster i processerna, allt stöttat av ett coachande ledarskap.

Organisationsmässigt innebär det att du kommer att ha hjälp av fyra linjechefer som ansvarar för var sitt produktionsavsnitt och som rapporterar direkt till dig. Du rapporterar till Fabrikschefen och ingår i fabrikens ledningsgrupp.

Verksamheten växer både på befintliga linjer och genom installation av nya linjer. Givetvis är du som produktionschef en viktig nyckel i att inlemma nya linjer men också i att driva den tekniska utvecklingen på befintliga linjer i samarbete med Teknikavdelningen.

Erfarenhet

Du som söker har relevant högskoleutbildning med gedigen erfarenhet från kvalificerat arbete inom produktion, med ett övergripande ansvar för produktionen och vana att framgångsrikt leda och utveckla ledare. För att lyckas i rollen har du också drivit förändringsprojekt på ett framgångsrikt sätt och gärna arbetat enligt Lean. Du har erfarenhet från olika standarder samt från kvalitets- och miljöledningssystem. Personliga egenskaper Du är en trygg ledare med båda fötterna på jorden med en styrka i att anpassa ditt ledarskap till olika sorters människor. Du är drivande, kommunikativ och lyhörd. Du kan vara både rak och diplomatisk i din kommunikation, beroende på situation. Vidare ser vi att du är van att driva utvecklingsprocesser med gott resultat och att du både är målstyrd och sifferorienterad med en förmåga att motivera och engagera din omgivning. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Ansökan

Estrella samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, gå in på www.pspartner.se och klicka på länken längst ner i annonsen och bifoga din CV tillsammans med ett personligt brev. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på +46 761645969 eller mail mats.torn@pspartner.se

Sök här: https://pspartner.se/lediga-tjanster/

Annonsinformation

Företag: Estrella AB
Kontaktperson: Mats Törn
Senaste ansökningsdatum: 2021-08-08