Lediga jobb: Säljare till Estrella

UPPSALA/NORRA STOCKHOLM. Estrella söker en driven och förtroendeskapande säljare till distrikt norra Stockholm. På Estrella blir du en nyckelspelare där du får möjlighet att skapa framgångsrika affärer genom att självständigt hantera din försäljning och dina kunder på distriktet. På så sätt är du med och bidrar till Estrellas tillväxtresa i stort men framförallt i ditt distrikt norra Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett jobb i en organisation där en kultur av gemenskap, omtanke och initiativkraft utmärker sig. Framförallt vill vi skapa en ”vi-kultur” där gemenskap, kundnytta och omtanke är några av våra ledord. Som säljare hos oss får du möjligheten att påverka, likväl som att du får ett omväxlande arbete hos en flexibel arbetsgivare

Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor.

Exempel på ansvarsområden är:

  • Planera och målsätta försäljning
  • Besöka kunder enligt säljcykelplanering
  • Presentation och införsäljning av kampanjer (SAVA, trade mm.) och nyheter
  • Bygga exponeringar och säkerställa butiksmaterial
  • Förbereda orderförslag
  • Löpande utbilda, styra och rådge dina kunder
  • Delta aktivt på konferenser och dela med dig av framgångsfaktorer

Rollen innebär också

Som säljare utgår du hemifrån med tjänstebil. Du rapporterar direkt till den regionala försäljningschefen och ansvarar för ett distrikt i norra Stockholm med ca 90 kunder inom dagligvaruhandeln; ICA, Coop, Axfood och Bergendahls.

Vem är du?

Vi söker en säljare som har kunskap inom butiksekonomi och ett stort intresse för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning och en liknande roll inom dagligvaruhandeln.

Rollen som säljare kräver att du är driven och har en stark inre motor. Du planerar, förbereder och utför självständigt dina säljuppdrag det gör att du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du är engagerad och högst involverad i vår tillväxtresa och därför är du duktig på att konstruktivt utveckla dina egna affärer. Då tjänsten till stor del innebär kundkontakt är du van att bygga och bibehålla dina kundrelationer. I dessa skapar du förtroende genom att tillföra både energi och positivitet genom en tydlig kommunikation. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal samt innehar B-körkort. Då du kommer arbeta i vårt CRM-system Argus krävs det även att du har goda IT-kunskaper.

Om Estrella

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder kronor och har drygt 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som potatischips, linschips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Sök tjänsten här

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

www.tng.se/lediga-jobb/saljare-till-estrella/