Lediga jobb: Sustainability Manager Estrella

TILLSATT. GÖTEBORG. Nu söker vi på Estrella en Sustainability Manager Estrella till huvudkontoret i Angered, Göteborg.

Arbetsuppgifter

Du får ett övergripande ansvar för framtagning av strategier och tydliga mål för vårt hållbarhetsarbete, både internt och externt. Rollen innebär att samordna och säkerställa att allt från globala och lokala mål hänger ihop med våra ägares och kunders målsättningar och krav. Du ansvarar för all extern och intern hållbarhetskommunikation på Estrella Sverige AB samt supportfunktion för Finland och Danmark. Rollen innebär även omvärldsbevakning risk- och väsentlighetsanalys för att följa forskning, lagstiftning, marknadens utveckling och kravställning från exempelvis kunder och konsumenter.

Du som person

Vi söker dig som brinner för hållbarhet och kommunikation och vill driva det arbetet på Estrella. Här har du en roll där du verkligen får påverka vilket hållbarhetsavtryck Estrella gör och kommunicera det. Du är en person som skapar förtroende, är lyhörd och bra på att samarbeta och det är viktigt att du är strukturerad och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Har du kunskap kring arbete med klimatredovisning, beräkning av emissioner enl. GHG-protokoll och Science based target är det meriterande.

Du har en relevant utbildning och arbetslivserfarenhet som du kan ha nytta av i denna roll. Svenska och engelska är viktigt att behärska både muntligt och skriftligt.

Snacks har en spännande klimatresa från planta till färdig påse och du kommer att vara en nyckelspelare för att Estrella ska vara i framkant när det kommer till hållbarhet (ekonomisk, social och miljö)! Vill du vara den som driver detta så tveka inte att söka tjänsten.

Ansökan

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, klicka in på www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta Mats Törn 076 164 59 69 eller Kerstin Stener 070 304 69 19. Välkommen med din ansökan!

Om Estrella

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.