Lediga jobb: Underhållstekniker till Estrella

GÖTEBORG. Estrella söker nu en ny kollega till sin underhållsavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Estrella söker nu en ny kollega till sin underhållsavdelning. Avdelningen jobbar med förebyggande underhåll och akutreparationer på produktionsutrustning. En stor del av produktionsutrustningen är automatiserad. I tjänsten ingår även visst underhåll av fastigheten. Arbetet är varierande och du kommer få jobba med det mesta inom underhåll i fabriken.

Arbetstider är 2-skift

Din profil

För att lyckas i rollen som Underhållstekniker vill vi att du är en god problemlösare och felsökare så att du på ett effektivt sätt kan åtgärda och minimera störningar i produktionsutrustningen. Om felen medför driftstopp så kan det vara bråttom och du måste handla under tidspress. Vidare vill vi att du tycker om att samarbeta och är serviceinriktad i kontakten med andra medarbetare men också att du kan ta ansvar och självständigt planera, genomföra och utvärdera dina arbeten. För tjänsten krävs också grundläggande elkkunskaper. Att ha kunskap och erfarenhet ifrån arbeta inom både el och mek är ett stort plus.

Ansökan:

Estrella samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är 2021-08-31. Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg på 031-510031.

Sök tjänsten här: https://www.soderco.se/jobb/goteborg/underhallstekniker-till-estrella-5023/

Om Söder & Co

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi hjälper organisationer med kompetensförsörjning och vi hjälper människor att utvecklas. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Snabbfakta

Jobb: Teknik/Ingenjörstjänster

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Göteborg

Publiceringsdatum: 2021-06-21

Sök tjänsten här: https://www.soderco.se/jobb/goteborg/underhallstekniker-till-estrella-5023/