Lediga Jobb: Underhållstekniker till Estrella

AVSLUTAD. GÖTEBORG.
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. – Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken. www.estrella.se

Dina arbetsuppgifter

Estrella söker nu en ny kollega till sin underhållsavdelning. Avdelningen jobbar med förebyggande underhåll och akutreparationer på produktionsutrustning. En stor del av produktionsutrustningen är automatiserad. I tjänsten ingår även visst underhåll av fastigheten. Arbetet är varierande och du kommer få jobba med det mesta inom underhåll i fabriken. Arbetstider är 2-skift

Din profil

För att lyckas i rollen som Underhållstekniker vill vi att du är en god problemlösare och felsökare så att du på ett effektivt sätt kan åtgärda och minimera störningar i produktionsutrustningen. Om felen medför driftstopp så kan det vara bråttom och du måste handla under tidspress. Vidare vill vi att du tycker om att samarbeta och är serviceinriktad i kontakten med andra medarbetare men också att du kan ta ansvar och självständigt planera, genomföra och utvärdera dina arbeten. För tjänsten krävs också grundläggande elkkunskaper. Att ha kunskap och erfarenhet ifrån arbeta inom både el och mek är ett stort plus.

Ansökan:

Estrella samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos hemsida www.soderco.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är 2021-05-30. Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid.

Ansök om tjänsten här: https://www.soderco.se/jobb/goteborg/underhallstekniker-till-estrella-4899/

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Friberg på 031-510031.

Om Söder & Co

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi hjälper organisationer med kompetensförsörjning och vi hjälper människor att utvecklas. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Snabbfakta

  • Jobb: Teknik/Ingenjörstjänster
  • Anställningsomfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort: Göteborg
  • Publiceringsdatum: 2021-04-23