Lediga jobb

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

Låter det som något för dig? Här ser du om det finns några lediga tjänster, annars är du alltid välkommen att skicka en spontansökan till oss på jobb@estrella.se

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Vi söker en reseacher för consumer research och shopper marketing inom FMCG till Estrella i Göteborg!

Lockas du av att jobba analytiskt med rapporter och frågeformulär? Nu söker Estrella i Göteborg en researcher för consumer research och shopper marketing.

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som researcher får du planera, genomföra och utvärdera researchprojekt - allt inom budget och tidsgränser. Du får också dagligen jobba med kärnverksamheten genom att samla in, tolka och analysera information. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få;
En fast anställning på heltid i Göteborg/Angered
Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande roll
En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för Estrellas varumärkestracking - administrera och analysera data löpande.
Shopper marketing och consumer research - planera, genomföra och utvärdera shopper researchprojekt, allt inom budget och tidsgränser.
Stödja Key Account Manager och säljare med relevanta marknadsföringsinslag inom shopper marketing för att stärka Estrellas roll som rådgivare.
Hantera säljverktyget Sales Diamond för Intersnack Shopper marketing inklusive uppdateringar och regelbunden rapportering.
Koordinera kunskaper från svensk kategorier samt nya insikter för att stärka kategorins arbete i Finland och Danmark.
Ansvarig för att hålla Sverige uppdaterat om Intersnacks researchbehov samt dela vår research med Intersnack genom Share point.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
Rollen som researcher ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna projekt från analys till leverans av rapporter. Som researcher ingår du i ett team med två personer och rapporterar direkt till Customer Marketing Manager. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som Key Account Managers, marknads- och försäljningsavdelningen i Sverige samt parter i Danmark och Finland. Du har även viss dialog med Market Research team hos ägaren Intersnack. Rollen är placerad på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?
Den researcher vi söker bör ha erfarenhet från consumer research och meriterande om du även har arbetat med shopper marketing. Du kan också ha en relevant universitetsutbildning samt har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen FMCG (svensk detaljhandel).

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära sälj- och marknadsavdelningen. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Ansökan hittar du här: https://www.tng.se/lediga-jobb/researcher-till-estrella-i-goteborg