Lediga jobb

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

Låter det som något för dig? Här ser du om det finns några lediga tjänster, annars är du alltid välkommen att skicka en spontansökan till oss på jobb@estrella.se

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Om Estrella
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? ?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
• Reklamationer - Ta emot reklamationer, bedöma dem i samarbete med kvalitetsavdelningen, registrera reklamationerna i vårt system samt besvara konsumenter per telefon, mail och brev.
• Bemanna konsumenttjänsttelefon kl. 9.00-12.00 (mån-fre)
• Ta hand om omfattande reklamationer från första kontakt till nöjd konsument.
• Ta hänsyn till och vara medveten om GDPR
• Mail - Löpande besvara inkomna mail till konsumenttjänst från våra konsumenter.
• Ta fram och distribuera reklamationsrapporter och statistik
• Estrellas dagliga kontakt med konsumenter
Vår konsumenttjänstmedarbetare kommer att ha ett eget ansvar och jobba självständigt med ovanstående punkter.

Din profil
För att bli vår nya kollega ser vi att du har erfarenhet ifrån arbete med administration och service, gärna kundtjänst. Du behöver kunna behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Att du har förmågan att anpassa budskap och språk på ett sätt som mottagaren förstår är av största vikt. Vår kunddialog är väldigt viktig för oss.
Som person är du positiv och social. Du kan resonera, är eftertänksam, noggrann och lyhörd.

Tjänsten är långsiktig och du kommer att börja som konsult, anställd via Söder & Co, men med Estrella som uppdragsgivare och arbetsplats. På sikt kan tjänsten övergå i en anställning hos Estrella. Tjänsten tillsätts i januari 2019, och ansökningshandlingar kommer att behandlas löpande- så tveka inte. är tjänsten av intresse just för dig så sök redan idag! Ansök om tjänsten via denna länk: https://soderco.se/jobb/goteborg/konsumentkontakt-till-estrella-50-3657/

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Brand Manager till Estrella i Göteborg
Som Brand Manager på Estrella får du dagligen utmaningar inom marknadsföring, projektledning och produktutveckling av snacks!
Vill du driva egna projekt och skapa säljande presentationer i världsklass? Vi behöver en person som brinner för projektledning och marknadsföring. I rollen får du analysera marknaden och ta fram nya snacksprodukter baserat på konsumentinsikter. Här blir du en del av Estrellas marknadsteam, du får hjälpa oss att utveckla varumärket och arbeta med en spännande och snabbrörlig kategori. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få;
* En fast anställning på heltid i Göteborg/Angered
* Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande roll
* En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara en nyckelperson och bli en del av Estrellas markandsteam. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla varumärket och projektleder en produktportfölj inom en snabbrörlig bransch.
Självständigt kommer du att;
* Ansvara för egen produktportfölj inkl. sortimentsstrategi och budgetansvar
* Projektleda, analysera och följa upp egen produktportfölj
* Leda produktutvecklingsprojekt från idé till färdig produkt
* Samarbeta internt, med sälj, fabrik och systerföretag i Norden/Europa
* Samarbeta tätt med externa byråer
* Skapa säljande presentationer internt och externt
* Agera ambassadör för varumärket

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
Du kan förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Rollen som Brand Manager och produktägare ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna projekt från idé till färdig produkt.
Som Brand Manager ingår du i marknadsavdelningen och rapporterar direkt till marknadschefen. Du får också förmånen att arbeta med många stakeholders som tryckeri, finans, försäljning, forskning och du följer med Key Account Manager ut till våra kunder. Rollen är placerad i på Estrellas huvudkontor i Angered, Göteborg. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?
Den Brand Manager vi söker bör ha relevant Universitet eller högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring samt ha ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branschen (svensk detaljhandel). Du behöver ha god insikt i marknadsföring och produktutveckling samt en driven projektledare med erfarenhet av att driva egna projekt.
Tjänsten kräver analysvana och du bör vara duktig på att dra slutsatser. Har du tidigare skapat och presenterat säljande presentationer är det en merit. Då rollen innebär kommunikation med koncernen internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Som person är du kreativ, strukturerad, prestigelös och trivs i en självständig roll. Vidare är du affärsinriktad och gillar att sträva mot uppsatta mål. Du är duktig på kommunikation samt trivs med förändring och vill nyttja detta för att påverka verksamheten i en lönsam riktning. Givetvis samarbetar du effektivt med andra i strävan att nå gemensamma affärsmål.

ESTRELLA
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har ca 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus.

-Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.