Lediga jobb

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

Låter det som något för dig? Här ser du om det finns några lediga tjänster, annars är du alltid välkommen att skicka en spontansökan till oss på jobb@estrella.se

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Är du bäst på försäljning, ledarskap och FMCG? Sök ett spännande jobb som regionchef till Estrella i Stockholm! Läs mer och sök tjänsten här: https://www.tng.se/lediga-jobb/regionchef-till-estrella-i-stockholm

Som regionchef hos Estrella får du använda ditt ledarskap, affärssinne och förmåga att coacha och utveckla säljarna i regionen. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder inom FMCG.

Vi har två regioner som arbetar för att nå våra gemensamma mål. Vi arbetar mycket med ständig utveckling där Best practice är ett ledord. Vi vinner tillsammans och för oss är det naturligt att dela med sig av sina framgångsfaktorer. Denna tjänst passar dig som vill ha en resande roll med huvudplacering i Stockholm, där du självständigt driver ditt dagliga arbete, och ser detta som en förmån! Välkommen till Estrella.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken inom snacks. Vi erbjuder en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få:

Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande chefsroll
En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor
En innovativ och bred produktportfölj inom FMCG

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
Här skall du skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder. Detta genom att coacha och utveckla säljarna på regionen. Du driver en kommersiell kultur i säljkåren genom att sätta och följa upp säljarnas individuella målsättningarna.

Coacha och utveckla säljarna till att nå sina mål genom best practice
Regelbundna samresor med säljarna veckovis
Att leva och förmedla våra ledstjärnor i organisationen
Årliga medarbetarsamtal, lönesamtal och rekrytering av nya säljare
Anordna och hålla i regionala konferenser
Ansvara för 5-6 butiker för att på detta sätt upprätthålla sin kunskap om säljarens vardag

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
Regionen sträcker sig från Mälardalen upp till Norrland vilket kräver en del övernattningar, troligtvis 20-30 per år. Du har ditt team av säljare som består av 11-12 personer och vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Du rapporterar till försäljningschef och har dagligen kontakter och relationer med b.la. säljkoordinator, Key Account Managers och vår marknadsavdelning. Du utgår dagligen hemifrån och vi ser gärna att du har närhet till Arlanda flygplats då en del resor utgår där ifrån. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förväntat tillträde jan 2020.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad då du kommer att ha ett övergripande ansvarar för att din region uppnår verksamhetens mål. Du driver ett eget starkt ledarskap där du är en naturlig ledare med erfarenhet av att bygga team, ge feedback och har stor empati. Vi ser att du har lång säljerfarenhet med dokumenterad framgång.

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du utvecklar andra genom delegering, coachning och främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

KVALIFIKATIONER
Flerårig erfarenhet av försäljning inom FMCG
God förmåga i att uttrycka sig i tal och skrift
God kunskap i att leda, coacha och förstå andra människor
God kunskap i office paketet

Vi har fem ledstjärnor som belyser våra gemensamma värderingar: Omtanke – Initiativkraft – Gemenskap – Kundnytta – Smakglädje.

ESTRELLA AB
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks.
Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad.

Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Om tjänsten
I oktober 2018 startade arbetet med att införa IWS, Intersnack Working System, i fabriken i Angered. Systemet fokuserar på att minimera resursslöseri i alla processteg genom att involvera alla operatörer och därmed öka det direkta ägarskapet. Estrella behöver nu utöka teamet med en Underhållsledare som vill vara med på denna spännande och utvecklande resa.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsledare ingår du i team med Linjechef och Processledare men du samarbetar med samtliga funktioner i bolaget för att uppnå bästa möjliga resultat för Estrella AB.

Du arbetar aktivt med att driva och utveckla IWS i Fabriken. Underhållsledaren ansvarar för specifika processer inom definierat område, och förväntas även vara flexibel och samarbeta med kollegor i hela fabriken.

Underhållsledaren ansvarar för att driva IWS-arbetet framåt och följer upp att önskade resultat uppnås, genom huvudsakligt ansvar för det förbyggande underhållet. Du arbetar fram processer för att stötta alla operatörer samt komma med förslag och rekommendationer till aktiviteter för förlusteliminering, baserat på data från produktionen. Du följer ett dagligt schema för ett standardiserat arbetssätt på fabriken. Du planerar och schemalägger alla underhållsaktiviteter i ditt ansvarsområde och har därmed ett visst budgetansvar. Vidare ansvarar du för strukturerad problemlösning och att bygga denna kompetens hos medarbetarna i fabriken genom ett coachande ledarskap.

Tjänsten är på dagtid med placering på huvudkontoret i Angered. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete samt har en god teknisk förståelse. Har du dessutom någon utbildning som coach eller liknande är detta meriterande. Skulle du även ha erfarenhet av att driva och leda förbättringsarbete så är även det starkt meriterande. Kunskaper i LEAN, Six Sigma eller liknande är också positivt i rollen som Underhållsledare, dock inget krav. Har du även erfarenhet ifrån PLC-Programmering så glöm inte skriva med det också.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, driven och har god analytisk förmåga. Du har social kompetens och en hög samarbetsförmåga då denna roll innebär många kontaktytor inom företaget. Vidare har du lätt för att skapa och förmedla en helhetssyn och du utför dina uppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann men samtidigt viktigt också att vara flexibel och tycka om problemlösning.
För att lyckas i rollen så tror vi att du är bra på att leda både dig själv och andra och givetvis är du utav uppfattningen att framgång nås genom gemensamma ansträngningar. Du motiveras av problemlösning och du är bekväm med att planera och driva ditt arbete själv utifrån överenskomna mål för verksamheten.
Svenska behärskar du obehindrat i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i engelska. Du behöver även ha erfarenhet av att använda IT och olika system som stöd i ditt arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Ansökan
Estrella samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Lina Friberg eller Sofia Berggren på 031–510031.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende

Om tjänsten
I oktober 2018 startade arbetet med att införa IWS, Intersnack Working System, i fabriken i Angered. Systemet fokuserar på att minimera resursslöseri i alla processteg genom att involvera alla operatörer och därmed öka det direkta ägarskapet. Estrella behöver nu utöka teamet med en Processledare som vill vara med på denna spännande och utvecklande resa.
Arbetsuppgifter
Som processledare ingår du i team med linjechef och underhållsledare men du samarbetar med samtliga funktioner i bolaget för att uppnå bästa möjliga resultat för Estrella AB.
Du arbetar aktivt med att driva och utveckla IWS i fabriken samt utvecklar såväl medarbetare som fabrikens processer.
Processledaren ansvarar för att driva IWS-arbetet framåt och att följa upp arbetet så att önskat resultat uppnås. Du arbetar fram processer för att stötta alla operatörer samt komma med förslag och rekommendationer till aktiviteter kopplat till förlusteliminering, baserat på data från produktionen. Du följer ett dagligt schema för ett standardiserat arbetssätt på fabriken. Vidare ansvarar du för strukturerad problemlösning och att bygga denna kompetens hos medarbetarna i fabriken.

Tjänsten är på dagtid med placering på huvudkontoret i Angered.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och har du dessutom någon tidigare erfarenhet som coach eller liknande är detta meriterande. Skulle du även ha erfarenhet av att driva och leda förbättringsarbete så är även det starkt meriterande. Kunskaper i LEAN, Six Sigma eller likande är också positivt i rollen som Processledare, men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, driven och har god analytisk förmåga. Du har social kompetens och en hög samarbetsförmåga då denna roll innebär många kontaktytor inom företaget. Processledarrollen ställer höga krav på god ledarskaps- och kommunikationsförmåga. Vidare har du lätt för att skapa och förmedla en helhetssyn och brinner för att dela med dig av den till dina kollegor i fabriken. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann men samtidigt viktigt att också vara flexibel och tycka om problemlösning.

För att lyckas i rollen så tror vi att du är bra på att leda både dig själv och andra och givetvis är du utav uppfattningen att framgång nås genom gemensamma ansträngningar. Du drivs av utveckling, har lätt för att ta till dig ny kunskap och tycker om att hantera olika uppgifter samtidigt.
Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver även ha erfarenhet av att använda IT och olika system som stöd i ditt arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Ansökan
Estrella samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Friberg eller Sofia Berggren 031–510031.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks.
Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Som ansvarig för Kvalitets och Miljöarbetet på Estrella leder du avdelnings utveckling mot ett proaktivt arbetssätt. Som medlem i Fabriksledningsgruppen har du dessutom en aktiv roll i utvecklingen av hela verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för att leda, utveckla och förbättra kvalitets- och miljöarbetet på Estrella. Du skapar goda förutsättningar för ett proaktivt miljö- och kvalitetsarbete i en verksamhet med ett tydligt fokus på hållbara resultat. Du har personal- och budgetansvar i rollen och coachar och utvecklar dina medarbetare på ett positivt sätt för att sätta och nå verksamhetens högt ställda krav på kvalité och miljöfrågor samt ett långsiktigt CSR arbete. Du har du en central roll och många kontaktytor såväl internt som externt. Som kvalitetschef säkerställer du att verksamheten:

Följer myndighetskrav och lagar samt har system och rutiner som stödjer arbetet att följa dessa.
Agerar proaktivt och ger support vid optimering av produktionsprocesserna.
Är ett stöd vid kundrevisioner och tillser god service vid kvalitetsrelaterade kundfrågor.
Leder kvalitets- och CSR arbetet i bolaget.
Ansvar för kvalitetsledningssystemet och dess efterlevnad, livsmedelslagstiftning, internrevisioner, HACCP, provlaboratorium med kvalitetskontroll och analyser.
Säkerställa att bolaget efterlever aktuella miljö- och livsmedelscertifikat.

Kvalifikationer
För rollen krävs att du har flera års erfarenhet från att leda kvalitets- och miljöarbete inom livsmedelsindustrin kombinerat med att du har en god ledarskapsförmåga. Vidare har du erfarenhet av att utveckla, strukturera och arbeta med ständiga förbättringar.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Som person har du en naturlig ledare med förmåga att engagera och lyfta dina medarbetare. Du har lätt för att se helheten men kan även fördjupa dig i detaljerna när så krävs. Du har en hög analytisk förmåga, är strategisk, lyhörd, resultatinriktad och strukturerad. Viktigt är att du är förbättringsdriven och har lätt för att kommunicera förändringsprocesser på ett positivt och förtroendeingivande sätt och kan engagera din omgivning i arbetet att utveckla effektiva arbetssätt med bibehållen kvalitet. Du har ett stort intresse för hållbar produktion och CSR frågor. Du är en närvarande ledare som har lätt för att nätverka såväl internt som externt. Du har en god förståelse och erfarenhet av tvärfunktionellt samarbete och är jordnära och positiv som person.

Ansökan och kontakt
Tjänsten är placerad på Estrella i Angered. Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten gå in på via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på mats.tornspartner.se.

Business controller till Estrella

Vad du får göra hos oss om dagarna
Som business controller verkar du i huvudsak för att bidra med ditt affärsmässiga stöd till vår verksamhet i Finland där du arbetar tätt ihop med den finska landschefen. Du kommer även arbeta till stor del med projekt som spänner över alla marknader tillsammans med övriga controllers och CFO som du rapporterar till.
Ditt huvudsakliga mål är att hålla fokus på affärer och aktiviteter som driver verksamheten framåt på ett lönsamt och hållbart sätt. Du arbetar med budget och prognoser, analyser och rapporter och bidrar till affären genom upprättande av realistiska kalkyler och estimat inför exempelvis kampanjer, prissättning och nya lanseringar.

Din arbetsplats kommer vara på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Angered, med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Vad du erbjuder oss
Vi söker dig som är civilekonom eller innehar en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande. Vi ser att du har erfarenhet av någon affärsstödjande roll som Managementkonsult, business partner eller business controller med stark betoning på affärer och ekonomi-/verksamhetsstyrning.
Har du tidigare arbetat på ett internationellt företag eller på ett företag verksamt inom snabbrörliga konsumentprodukter är det meriterande. Vi ser även att du behärskar engelska väl i både tal och skrift och är mycket van att använda Excel.

Vid sidan av dina erfarenheter sätter vi stort värde på hur du är som person. I en säljorganisation i föränderlig bransch krävs hög energi och starkt eget driv såväl som proaktivitet och initiativförmåga. Som en affärsstödjande partner förväntas du ha ett stort affärsintresse såväl som ett intresse för egen utveckling. Det svänger fort vissa dagar och därmed behöver du ha förmågan att möta ad hoc frågor med en positiv attityd. För att vi ska lyckas på alla våra marknader värderar vi samarbete och kommunikation högt, gör du också det kommer vi sannolikt få det roligt tillsammans på jobbet.
Om oss och vad vi erbjuder dig

Hos oss på Estrella erbjuds du en miljö med en hög förändringstakt på en global arena, där du får möjlighet att vara med och bidra till bolagets och din egen personliga utveckling. Vi vill erbjuda dig en tillvaro med frihet under ansvar, utmaningar och en perfekt mix av professionalism och personlig atmosfär.

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard kronor och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken. www.estrella.se

Nyfiken på att veta mer?
Vi samarbetar med EQonomy i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (alexandra.emilsson@eqonomy.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen. Vi ser fram emot din ansökan via www.eqonomy.se och sök redan idag för imorgon vet man aldrig vad som händer.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.