Lediga jobb

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

Låter det som något för dig? Här ser du om det finns några lediga tjänster, annars är du alltid välkommen att skicka en spontansökan till oss på jobb@estrella.se

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Till Estrella söker vi en Linjechef
Som Linjechef ansvarar du för att leda och utveckla personalen i en del av Estrellas chipsfabrik i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I rollen som Linjechef har du personalansvar för 25-30 operatörer och två tjänstemän, en underhållsledare och en processledare inom ditt produktionsavsnitt. Du driver och ansvarar även för process- och produktionsutfall inom ditt område och har personalansvar. Som ledare coachar du din personal, är närvarande i produktionen och har ett nära samarbete med ditt Linjeteam.

Du har arbetsmiljöansvar för ditt område och leder arbetet för att utveckla produktionsområdet. Det är ditt ansvar att standardiserade arbetssätt tas fram, implementeras, följs upp och utvecklas i linje med Estrellas Leanbaserade produktionssystem IWS. Vidare säkerställer du att organisation främjar en effektiv produktion vilket innebär att ni analyserar processutfall och eliminerar förluster. Du ansvarar, tillsammans med Produktionschefen, för budgetarbetet på ditt område.

Erfarenheter:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som ledare och ansvarat för utbildning/träning för medarbetare i produktionsmiljö. Om du därtill har en teknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta enligt Lean, 5S eller liknande så ser vi det som meriterande. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Personlighet:
Du är en engagerad och positiv ledare som har lätt för att motivera andra och motiveras av att se gruppen och individerna utvecklas. Du gillar att sätta upp mål och tydliggöra dessa på ett pedagogiskt sätt, samtidigt som du är öppen och in lyssnande och har en förmåga att få med dig alla i gruppen. Du är skicklig på att planera och organisera ditt arbete och ser med enkelhet flöden i produktionsprocessen. Vidare har du en god samarbetsförmåga som märks genom att du med framgång samverkar med människor med olika bakgrund.

Ansökan och kontakt
Tjänsten är placerad på Estrellas fabrik i Angered och rekryteringen genomförs i samarbete med PS Partner. Sök tjänsten via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på mats.torn@pspartner.se eller via tel. på 0761645969.
Sök tjänsten här: https://pspartner.se/executive-lediga-tjanster/?jobid=112568&ref=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Ffeed%2Fupdate%2Furn%3Ali%3Aactivity%3A6672778658656079872%2F

Sista ansökningsdag: 28/6 2020