Lediga jobb

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

Låter det som något för dig? Här ser du om det finns några lediga tjänster, annars är du alltid välkommen att skicka en spontansökan till oss på jobb@estrella.se

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Läs mer och sök tjänsten här: https://soderco.se/jobb/goteborg/estrella-soker-underhallsledare-4127/

Om tjänsten
I oktober 2018 startade arbetet med att införa IWS, Intersnack Working System, i fabriken i Angered. Systemet fokuserar på att minimera resursslöseri i alla processteg genom att involvera alla operatörer och därmed öka det direkta ägarskapet. Estrella behöver nu utöka teamet med en Underhållsledare som vill vara med på denna spännande och utvecklande resa.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsledare ingår du i team med Linjechef och Processledare men du samarbetar med samtliga funktioner i bolaget för att uppnå bästa möjliga resultat för Estrella AB.

Du arbetar aktivt med att driva och utveckla IWS i Fabriken. Underhållsledaren ansvarar för specifika processer inom definierat område, och förväntas även vara flexibel och samarbeta med kollegor i hela fabriken.

Underhållsledaren ansvarar för att driva IWS-arbetet framåt och följer upp att önskade resultat uppnås, genom huvudsakligt ansvar för det förbyggande underhållet. Du arbetar fram processer för att stötta alla operatörer samt komma med förslag och rekommendationer till aktiviteter för förlusteliminering, baserat på data från produktionen. Du följer ett dagligt schema för ett standardiserat arbetssätt på fabriken. Du planerar och schemalägger alla underhållsaktiviteter i ditt ansvarsområde och har därmed ett visst budgetansvar. Vidare ansvarar du för strukturerad problemlösning och att bygga denna kompetens hos medarbetarna i fabriken genom ett coachande ledarskap.

Tjänsten är på dagtid med placering på huvudkontoret i Angered. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete samt har en god teknisk förståelse. Har du dessutom någon utbildning som coach eller liknande är detta meriterande. Skulle du även ha erfarenhet av att driva och leda förbättringsarbete så är även det starkt meriterande. Kunskaper i LEAN, Six Sigma eller liknande är också positivt i rollen som Underhållsledare, dock inget krav. Har du även erfarenhet ifrån PLC-Programmering så glöm inte skriva med det också.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, driven och har god analytisk förmåga. Du har social kompetens och en hög samarbetsförmåga då denna roll innebär många kontaktytor inom företaget. Vidare har du lätt för att skapa och förmedla en helhetssyn och du utför dina uppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann men samtidigt viktigt också att vara flexibel och tycka om problemlösning.
För att lyckas i rollen så tror vi att du är bra på att leda både dig själv och andra och givetvis är du utav uppfattningen att framgång nås genom gemensamma ansträngningar. Du motiveras av problemlösning och du är bekväm med att planera och driva ditt arbete själv utifrån överenskomna mål för verksamheten.
Svenska behärskar du obehindrat i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i engelska. Du behöver även ha erfarenhet av att använda IT och olika system som stöd i ditt arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Ansökan
Estrella samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Lina Friberg eller Sofia Berggren på 031–510031.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende

Läs mer och sök tjänsten här: https://soderco.se/jobb/goteborg/estrella-soker-processledare-4126/

Om tjänsten
I oktober 2018 startade arbetet med att införa IWS, Intersnack Working System, i fabriken i Angered. Systemet fokuserar på att minimera resursslöseri i alla processteg genom att involvera alla operatörer och därmed öka det direkta ägarskapet. Estrella behöver nu utöka teamet med en Processledare som vill vara med på denna spännande och utvecklande resa.
Arbetsuppgifter
Som processledare ingår du i team med linjechef och underhållsledare men du samarbetar med samtliga funktioner i bolaget för att uppnå bästa möjliga resultat för Estrella AB.
Du arbetar aktivt med att driva och utveckla IWS i fabriken samt utvecklar såväl medarbetare som fabrikens processer.
Processledaren ansvarar för att driva IWS-arbetet framåt och att följa upp arbetet så att önskat resultat uppnås. Du arbetar fram processer för att stötta alla operatörer samt komma med förslag och rekommendationer till aktiviteter kopplat till förlusteliminering, baserat på data från produktionen. Du följer ett dagligt schema för ett standardiserat arbetssätt på fabriken. Vidare ansvarar du för strukturerad problemlösning och att bygga denna kompetens hos medarbetarna i fabriken.

Tjänsten är på dagtid med placering på huvudkontoret i Angered.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och har du dessutom någon tidigare erfarenhet som coach eller liknande är detta meriterande. Skulle du även ha erfarenhet av att driva och leda förbättringsarbete så är även det starkt meriterande. Kunskaper i LEAN, Six Sigma eller likande är också positivt i rollen som Processledare, men inget krav.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, driven och har god analytisk förmåga. Du har social kompetens och en hög samarbetsförmåga då denna roll innebär många kontaktytor inom företaget. Processledarrollen ställer höga krav på god ledarskaps- och kommunikationsförmåga. Vidare har du lätt för att skapa och förmedla en helhetssyn och brinner för att dela med dig av den till dina kollegor i fabriken. Det är viktigt att vara strukturerad och noggrann men samtidigt viktigt att också vara flexibel och tycka om problemlösning.

För att lyckas i rollen så tror vi att du är bra på att leda både dig själv och andra och givetvis är du utav uppfattningen att framgång nås genom gemensamma ansträngningar. Du drivs av utveckling, har lätt för att ta till dig ny kunskap och tycker om att hantera olika uppgifter samtidigt.
Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver även ha erfarenhet av att använda IT och olika system som stöd i ditt arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Ansökan
Estrella samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Friberg eller Sofia Berggren 031–510031.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende