Linjechef, Estrella Göteborg

GÖTEBORG. Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, linschips, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Är du en erfaren och engagerande ledare med en förmåga att utveckla människor och produktionsprocesser kan detta vara utmaningen för dig. Som Linjechef ansvarar du för att leda och utveckla ledare och medarbetare i en viktig del av Estrellas chipsfabrik i Angered.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Linjechef är du personalansvarig för en processledare, en underhållsledare samt 2 linjeledare som i sin tur är personalansvariga för operatörerna. Du driver och ansvarar även för process- och produktionsutfall inom ditt område. Som ledare coachar du, är närvarande i produktionen och har ett nära samarbete med dina underställda chefer. Du har arbetsmiljöansvar och leder arbetet för att utveckla produktionsområdet. Du ansvarar för att standardiserade arbetssätt tas fram, implementeras, följs upp och utvecklas i linje med Estrellas Leanbaserade produktionssystem IWS. Vidare säkerställer du att organisationen främjar en effektiv produktion vilket innebär att ni analyserar processutfall och eliminerar förluster. I rollen är du budgetansvarig för ditt produktionsområde.

Erfarenheter

Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhete och ansvarat för utbildning/träning av medarbetare i produktionsmiljö. Vidare ser vi gärna att du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta enligt Lean, 5S eller liknande. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet.

Personlighet

Du är en engagerad och positiv ledare som har lätt för att motivera andra och motiveras av att se gruppen och individerna utvecklas. Du gillar att sätta upp mål och tydliggöra dessa på ett pedagogiskt sätt. som person är du är öppen och in lyssnande och har en förmåga att få med dig din omgivning. Du är skicklig på att planera och organisera ditt arbete och ser med enkelhet flöden i produktionsprocessen. Vidare har du en god samarbetsförmåga som märks genom att du med framgång samverkar med alla delar av verksamheten.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är placerad på Estrellas fabrik i Angered och rekryteringen genomförs i samarbete med PS Partner. Sök tjänsten via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på mats.torn@pspartner.se via tel. 0761645969 eller Kerstin Stener på Kerstin.stener@pspartner.se vi tel. 0703046919 Annonsinformation Företag: Estrella AB Kontaktperson: Mats Törn Senaste ansökningsdatum: 2022-01-10

Annonsinformation

Företag: Estrella AB
Kontaktperson: Mats Törn
Senaste ansökningsdatum: 2022-01-10