Nu med skalet kvar!

Vi utvecklar produkter hela tiden och gör framsteg för både bättre och godare snacks i många avseenden. Vi vill helt enkelt göra de godaste och schysstaste snacksen. Därför frågar vi oss alltid ”Finns det något godare?”

Skalet kvar

Vi använder massa potatis och en del av den kommer från våra egna odlare som förser oss med den finaste potatisen. Vi behåller skalet kvar på våra chips vilket leder till mindre onödigt avfall. Det tycker vi är schysst!

Klart krispigast!

Vi har en egenutvecklad, patenterad teknik som gör våra chips riktigt krispiga. Potatisen behåller mer av stärkelsen och släpper ut mer av sockret. Då får vi krispiga chips och dessutom mindre akrylamid, smart va?

Kryddorna

Vi strävar efter att ha de mest välsmakande snacksen. Vi minskar på saltet, skippar onödiga tillsatser och har ett brett sortiment som passar många och ser till att smaken blir något alldeles extra!

Så gör vi våra godaste chips!
Något för alla smaker..

Vi strävar efter att ha ett brett sortiment som passar många - utan att tumma på smaken. Vi utvecklar snacks och smaker med höga krav på råvaror och kvalitet. Det tycker vi är schyssta snacks!

Vegan

Vi har flera veganska potatischips och snacks. Bara naturliga råvaror från växtriket som levererar riktigt mycket smak.

Gluten

Vi har reformulerat om alla våra chipskryddor så att de är helt fria från gluten. Det gör att kan fler njuta!

Fett

Vi erbjuder produkter med mindre fett utan att tumma på smaken. Dessutom använder vi raps- och solrosolja med lika bra fettsamansättning som olivolja!

Protein

Protein är viktigt för kroppen och finns naturligt i växtriket. Våra Linschips innehåller hela 13% protein och våra jordnötter hela 24% protein. Riktigt gött!

Variation

Vi gillar ett brett sortiment med något för alla. Därför har vi många smaker och olika storlekar. Ta en titt på sortimentet!

Kvalitet

Vår höga kvalitet kommer från riktigt schyssta råvaror. IP certifierad potatis, goda kryddor utan onödiga tillsatser och bra tillagning bidrar till detta.

Gilla att dela

En like eller share är en sak men vänskap i verkliga livet är så mycket större. Gilla att dela är vår hyllning till vänskapen, som allt kul som man kan uppleva ihop med vänner och att stötta varandra.

Gilla att dela planeten

Vi vill göra riktigt schyssta snacks som har den bästa smaken utan att det sker på planetens bekostnad. Vi fortsätter att utveckla nya metoder för att driva en miljövänligare tillverkning.

Några krispiga milstolpar
Estrella stjärna
Estrella stjärna

1957 Estrella startar Sveriges första produktion av potatischips och popcorn.

Estrella stjärna

1983 Flyttar vi till Angered i Göteborg.

Adjö Palmolja

2016 sa vi adjö till den sista palmoljan i anläggningen i Angered!

1988 Vi lanserar Sourcream & Onion, Sveriges populäraste chips!

Estrella Sourcream & onion

2017 Estrella lanserar supersuccén Linschips!

Estrella linschips

2018 Estrella inför biogas och klimatkompenserad gasol. CO2-utsläppen minskar med 93%!

Estrella stjärna