Snackhacks till nyårsafton!

Chips är en given del av nyårsafton! Faktum är att jul- och nyårsperioden är en av den största snackshelgerna under hela året. Men att bara ställa fram en påse på bordet är kanske inte det roligaste… Här kommer Estrellas tips på hur man serverar chips lite festligare!

Gör toppingen till en centerpiece

Ta fram en glasskål. Fyll ett martiniglas eller liknande med din topping. Vi rekommenderar gräddfil, löjrom, dill och rödlök. Ställ glaset i mitten av skålen. Fyll glasskålen med dina favoritchips runt glaset. Västkustchips är ett nyårsvänligt chips. Voila! Festlig servering med toppingen som centerpiece. Våra Västkustchips hittar du här.

Chipstorn till snittbrickan

Toppade chips i all ära, men chipstorn är ett lite mer spännande sätt att göra krispiga snittar! Varva grovräfflade chips med din favorittopping. Vi rekommenderar att varva med lite gräddfil, koriander och hackad chili. Omg… dina gäster kommer baxna! Kolla in våra grovräfflade chips här.

Personliga småskålar – perfekt för dubbeldipparen

Du har ditt egna glas med dryck – varför inte dina egna skålar med chips och dipp/topping? Det ser så festligt ut att servera personliga små skålar med vackert toppad gräddfil. Dessutom dubbeldipparvänligt! Varför inte servera med nyheten Västkust Nätchips Havssalt?

Varma linschips med gräddfil och lime

Varma linschips är fantastisk gott och påminner om krispiga biosnacks. Värm linschipsen en stund i ugnen på svag värme. Servera med gräddfil toppad med saften från pressad lime och örter. Alla våra Linschips hittar du här.

Krispigt med ost och örter

Brie, parmesan, blåmögelost. Vi älskar ost! Men torra kex är lite gjort… Toppa Västkustchips med din favoritost och lite örter och låt smälta i ugnen en stund. Varmt, ostigt, krispigt, fantastiskt!

Krossade potatisar med vitlök, chips och dipp

Vad passar bättre till en mustig dryck än krossade potatisar med vitlökssmör, örter, krossade chips och dipp? En rustik och krispig servering till middag eller vickning. Koka småpotatis. Krossa den kokta potatisen med en gaffel på ugnsplåt. Pensla med vitlökssmör och toppa med krossade chips och örter. När potatisen fått färg tar du ut sen och serverar med dipp. Busenkelt! Vi rekommenderar detta recept med Grillchips.

Skoj för barnen med dipp-pump!

Mer skoj – mindre spill. Servera chips, grönsaksstavar och dipp i pump! Ett roligt sätt att göra barnens snacksstund till något annorlunda på nyårsafton. Bara fyll en tom, ny pump med blandad dippmix. Skiva grönsakerna på bredden så att de blir riktigt dippvänliga. Fler tips på aktiviteter och liknande hittar du här.