Krispigt välkomnande till Västkusten

Nu kan du vinna en Västkustchips-stay på Björholmen: ett kustparadis knappt en timme från Estrellafabriken där våra goda Västkustchips blir till. Samla dina närmsta vänner, packa badkläder och godsaker som passar klipphäng och håll tummarna!

play_arrow

Det här vinner du

Vinsten är en härlig västkustupplevelse med Västkustchips på Björholmens Hotell & Restaurang där Västkustchipsfilmerna är inspelade. Filmen hittar du längst upp på sidan. Under vistelsen kan ni förvänta er ikoniska havsklippor och ett krispigt välkomnande. I vinsten ingår övernattning, bastubad och Västkustchips för dig och upp till fyra vänner.

Övernattning

I vinsten ingår övernattning på Björholmens Hotell & Restaurang för ett sällskap på upp till 5 personer. Ett krispigt välkomnande väntar på rummet.

Vedeldad bastu

Ta med iskall dryck och salta chips till den vedeldade bastun med utsikt över skären. När ni vill byta värmen mot ett svalkande bad är det bara ett par steg ner till det salta vattnet.

Frukost

Börja en dag på skäret med en ordentlig frukost! På hotellet restaurang finns möjlighet att boka in lunch och middag, samt brunch på söndagar.

Västkustchipstävling Avslutas om...

Sveriges mest älskade premiumchips

Estrella Västkustchips är Sveriges mest populära premiumchips. Chipsen är grytfriterade i små omgångar, på lägre temperatur och under längre tid än vanliga chips.

Björholmens Hotell & Restaurang

Ett litet hotell mitt i Bohuslän på nordvästra Tjörn i ett välbevarat fiskeläge omgivet av Stigfjordens naturreservat. Hotellet ligger bara en timme från Göteborg där Estrella gör sina goda Västkustchips.

Följ @estrellasverige på Instagram för en extra giveaway

Passa på att följa @estrellasverige på Instagram. Då kan du som deltar även vara med i dragningen om välfyllda Västkustchips-bags till sommarens krispiga stunder. Tre vinnare dras som får hem en välfylld bag med bjudvänliga chips.

Regler & Villkor Västkustchipstävling

keyboard_arrow_down

Tävlingen avslutas 4 juli 08:00 och vinnaren kontaktas senast 11 juli. Vinnaren måste vara folkbokförd i Sverige och minst 18 år.

Vinsten består av en övernattning för 1 – 5 personer vid ett (1) tillfälle på Björholmens Hotell & Restaurang. Vistelsen ska bokas och användas senast vid utgången av juni 2023. Boendeformen bestäms av Björholmens Hotell & Restaurang och gäller i första hand ett gemensamt rum/svit/våning för hela sällskapet. Datum för vistelsen kan efterfrågas men inte garanteras, utan bokas i samråd med Björholmens Hotell & Restaurang. 

Följ EstrellaSverige på Instagram för att delta i den extra dragningen om en totalt tre kassar blandade Västkustchips. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta eller dess varumärken.

Vid vinst erhåller vinnaren information och kontaktuppgifter för bokning/utnyttjande av vinsten. 

Estrella kan inte hållas ansvariga för eventuella avvikelser hos Björholmens Hotell & Restaurang. Resa till och från hotellet, middag, aktiviteter etc. ingår inte i vinsten.

Vinsten utnyttjas helt eller delvis av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas. 

Du behöver vara 18 år fyllda för att delta i tävlingen.

Är någon i sällskapet under 18 år ska vårdnadshavare också delta vid vistelsen.

Vinnaren väljs av anställda vid Estrella och kan inte överklagas.

Värdet av vinsten uppgår till ca 900 kr per person (max 5400kr tot.). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten går ej att byta mot pengar, presentkort eller andra produkter.

Personuppgifter [namn, efternamn, adress, telefonnummer, epost, fullständigt personnummer] används för att hantera tävlingen och för att kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här: https://www.estrella.se/gdpr-estrella-integritetspolicy/

Anställda på Estrella eller deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej.

Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller för att komma i kontakt med vinnaren.

Fullständigt namn på vinnaren publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter att tävlingen är avslutad.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar kan vinsten gå över till nästa tävlande.

Estrella reserverar sig för eventuella ändringar som kan uppkomma i reglerna för tävlingen eller vinsten efter att tävlingen publicerats samt diskvalificering av bidrag.

Force majeur:

Estrella kan inte hållas ansvarig enligt dessa villkor vid händelser utanför Estrellas eller utförarens kontroll såsom, men inte begränsat till, krig, naturkatastrof, pandemi eller strejk.

Frivilligt: Jag följer @estrellasverige på Instagram
Samtycke