Regler & villkor: chips med smak av semla 2024

Pågår från publicering till och med 6 februari.

Vinn chipsa med smak av semla hos @EstrellaSverige på Instagram

Vill du testa chips med smak av semla? På @estrellasverige Instagram och Facebook kan du lägga vantarna på en av totalt 5 påsar!
Så är du med:
✅ Tagga den du vill testa semmelchipsen med i tävlingsinlägget på Instagram
✅ Följ @EstrellaSverige (ja vi kollar)

Tävlingsinfo: Pågår från publicering till 6/2 23:59. Vinnare kontaktas av @estrellasverige i DM och inget annat konto. Totalt 5 dras på Instagram. Vinst kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren. Vinst: Semmelchips á ca 100g. Under 18år: målsman behöver godkänna eventuell vinst.

Vinn chipsa med smak av semla hos @EstrellaSverige på Facebook

Vill du testa chips med smak av semla? På @estrellasverige Instagram och Facebook kan du lägga vantarna på en av 3 påsar!
Så är du med:
✅ Tagga den du vill testa semmelchipsen med i tävlingsinlägget på Facebook
✅ Följ @EstrellaSverige (ja vi kollar)

Tävlingsinfo: Pågår från publicering till 6/2 23:59. Vinnare kontaktas av @estrellasverige i DM och inget annat konto. Totalt 3 vinnare dras av Estrella på Facebook. Vinst kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren. Vinst: Semmelchips á ca 100g. Under 18år: målsman behöver godkänna eventuell vinst.

Vinn chipsa med smak av semla hos @EstrellaSverige på Tiktok

Vill du testa chips med smak av semla? På @estrellasverige Tiktok kan du lägga vantarna på en av totalt 3 påsar!
Så är du med:
✅ Gå in till tävlingsinlägget på Tiktok i vår feed
✅ Tagga den du vill testa semmelchipsen med
✅ Följ @EstrellaSverige (ja vi kollar)

Tävlingsinfo: Pågår från publicering till 6/2 23:59. 3 vinnare dras av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren. Vinst: Semmelchips á ca 100g. Under 18år: målsman behöver godkänna eventuell vinst. Vinnare kontaktas av @estrellasverige i DM och inget annat konto.

Allmänna regler & villkor för semmeltävlingarna:

Pågår från publicering till och med 6 februari 2021. Totalt 11 personer dras av Estrella och kan inte överklagas. Värde är ca 20kr (men typ ovärdeligt). Vinnare måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Är du under 18 år behöver du en förmyndare som godkänner och tar emot vinsten. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och i enlighet med Estrellas integritetspolicy.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta eller Tiktok.

Vinst kan inte bytas mot andra produkter, kontanter eller annat.

Vi kan inte garantera att vinsten hinner fram inför fettisdagen 13 februari men gör såklart vårt bästa 🙂

Fullständigt namn på vinnare och/eller screen name publiceras på Estrellas hemsida.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att uppdatera regler och villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag vid exempelvis fusk.

Om tävlande inte svarar inom 24 timmar kan vinsten övergå till ny vinnare.