Våra Ledstjärnor

Våra 5 ledstjärnor beskriver hur vi förhåller oss till varandra och vår omvärld. Våra 5 ledstjärnor ska hjälpa oss att handla på rätt sätt i det dagliga arbetet, ta rätt beslut och utmana varandra.

Gemenskap

Vårt mål är att fortsätta växa. Det är bara när vi arbetar tillsammans mot tydliga mål som vi kan nå långsiktiga framgångar. Därför är det viktigt att vi kommunicerar med tydlighet och öppenhet, delar kunskaper, ger varandra förtroende och tar gemensamt genomtänkta beslut. Mångfald bidrar till att vi når målet snabbare. Våra olika ursprung, erfarenheter och kompetenser gör oss till ett starkare team.

Estrellas Ledstjärna Gemenskap

Estrellas Ledstjärna Gemenskap

Initiativkraft

Vi har en levande kultur där alla är med och påverkar. Vi är nyfikna, snabbfotade och arbetar nära marknaden och konsumenterna. Våra insikter och vårt kunnande använder vi för att ständigt hitta nya sätt att utveckla de godaste snacksen. Genom nytänkande, effektivitet och lönsamhet strävar vi mot att vara en självständig och innovativ marknadsledare.

Estrellas ledstjärna Initiativkraft

Estrellas ledstjärna Initiativkraft

Kundnytta

Våra produkter utgår alltid efter konsumenternas önskemål och handelns behov. Målet är att leverera glädje och njutning i människors liv. Vårt främsta löfte till handeln är att skapa tillväxt och ökad lönsamhet i snackskategorin. Genom att involvera kunderna i vår innovationsprocess och utveckla kategorin tillsammans med dem skapar vi ömsesidig och värdefull affärsnytta. Kunderna kan lita på oss. För oss är lyhördhet, flexibilitet och leveranssäkerhet en självklarhet.

Estrellas ledstjärna Kundnytta

Estrellas ledstjärna Kundnytta

Omtanke

Hos oss på Estrella tar vi ansvar i alla led. Vi har alltid medarbetarnas, kunderna, konsumenternas och miljöns bästa i åtanke. Vi sätter stolthet i vår kvalitet och produktsäkerhet. Våra produkter är ärligt och säkert producerade av de bästa råvarorna. En viktig framgångsfaktor är vår helhetssyn där hållbarhet och samhällsansvar påverkar allt vi gör.

Estrellas ledstjärna Omtanke

Estrellas ledstjärna Omtanke

Smakglädje

Vi älskar snacks. Och vi har bestämt oss för att producera de godaste snacksen i Sverige, Vi lämnar inget åt slumpen. Genom stort kunnande, noggranna kontroller och ihärdiga smaktester säkerställer vi att våra snacks alltid är oslagbart smakrika och av högsta kvalité. Vårt varumärke och våra produkter ska helt enkelt sätta smak på livet. Vi ska finnas där människor har roligt och trivs tillsammans. Därför slutar vi aldrig utvecklas och drivs av frågan “Finns det något godare?”

Estrellas ledstjärna Smakglädje

Estrellas ledstjärna Smakglädje