Det händer hos Estrella!

Vad är detta..?

Har du noterat en grön stämpel på hörnet av dina favoritchips? Jo, det är så att vi har tagit reda på klimatavtrycket på tre av våra största snacks: Potatischipsen Sourcream & Onion, Salt och Grill. Klicka här för att läsa mer om schyssta snacks!

Valborgs-giveaway Instagram med @estrellasverige

Denna Valborg kan inte firas med folksamlingar, nära och kära som normalt. Så i år firar vi Valborg med en giveaway till dig och nån du saknar 🔥 ❤️ Ett Estrellalåda med blandade snacks direkt till dörren, till dig och en kompisen! Vi drar hela 10 vinnare som får ett paket och ett paket till kompisen.

Regler & villkor Valborgs-giveaway

keyboard_arrow_down

Tävlingsinfo: Vinnare dras slumpmässigt av Estrella fredag 7/5 kl12:00 från tävlingsinlägget på Instagram och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Facebook/Instagram. Vinnare måste fyllt 16år. Om vinnaren är under 18år behövs målsmans intygande. Vinnare och mottagare måste vara bosatta i Sverige. Personuppgifter används för att hantera tävlingen.

  • Följ estrellasverige på Instagram
  • Gilla bilden
  • Tagga en vän och skriv ett estrellasnacks du hoppas finns i boxen

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare. Vinst kan inte bytas mot andra produkter, pengar eller liknande.

Valborgs-giveaway avslutas om...

Årets första sommarsnacks!

Blir det hemester i år? Misströsta inte. Sommaren förlanseras på Axfood och redan 12 april förlanseras Estrellas omsnacksade sommarchips Halloumi med lite chili och Matchsnacks Sourcream & Chili! Nyheterna landar i övriga butiker vecka 20.

Senaste nytt hos Estrella

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.