Det händer hos Estrella!

Skördefest med Estrella!

Nu är det skördefest för alla chipsälskare! Den 20 september lanserar Estrella två tillfälliga höstchips på nyskördad svensk potatis. Årets höstsmaker är Kantarell, Vitlök & Chili och Svartpeppar & Gräddfil.

Allt blir lite kusligare...

Krispiga, poppiga och sportiga nyheter från Estrella

Tillbaka från semestern eller precis gått på ledighet? Oavsett vilket så kan du se fram emot flera krispiga nyheter vid arbetsbänken eller solstolen framöver. Här presenteras Estrellas kommande nyheter med start 16 augusti!

Varning för bluffkonton

Just nu cirkulerar flera bluffkonton i sociala medier som utger sig för att vara Estrella. De publicerar falska tävlingar med priser som paket/pengar/presentkort och ber dig fylla i formulär av olika slag. Dessa bluffkonton samlar personuppgifter från dig som de säljer till tredjepart. Dela INTE dina personuppgifter. Estrellas egna tävlingar ligger alltid centralt på www.estrella.se. Om du är osäker kan du alltid kontakta Konsumenttjänst för information om aktuella tävlingar.

Vad är detta..?

Har du noterat en grön stämpel på hörnet av dina favoritchips? Jo, det är så att vi har tagit reda på klimatavtrycket på tre av våra största snacks: Potatischipsen Sourcream & Onion, Salt och Grill. Klicka här för att läsa mer om schyssta snacks!

Senaste nytt hos Estrella

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.