Estrellas krispigaste kampanj någonsin...

Varning för bluffkonton. Dela aldrig bankuppgifter!

Vi beklagar att du råkat ut för detta. Just nu cirkulerar flera bluffkonton i sociala medier som utger sig för att vara Estrella. En del av dessa publicerar vilseledande erbjudanden, tävlingar, undersökningar etc. för att samla personuppgifter som de säljer till tredjepart. Andra bluffkonton ber dig registrera personuppgifter och/eller bankuppgifter för att ta del av falska vinster. Dela INTE dina uppgifter! Estrellas egna tävlingar går alltid att hitta på www.estrella.se och ber aldrig om bankuppgifter. Estrella vidtar åtgärder för att få bort de falska sidorna. Om du är osäker kan du alltid kontakta konsumenttjänst för att bekräfta om det är riktiga Estrella som du har kontakt med.

Årets första snacksnyheter 2022!

Hörde jag SÖTPOTATISCHIPS!? 2022 närmar sig med stormsteg och årets första snacksnyheter från Estrella är något att se fram emot. Färgsprakande snacks för alla krispiga tillfällen. Här är årets första (och kanske största?) snacksnyheter som landar i butik 17 januari 2022. Vilken ser du mest fram emot?

Merry Chipsmas!

Pepparkakor och polkagrisar i all ära men INGET slår julsnacks! Estrellas klassiska Julostchips, spröda Julstjärnor Cream cheese och Brända Mandlar & Jordnötter. Ja detta är årets tre julsnacks från Estrella! Lanseras i butik 8 november. Merry Chipsmas!

Vi har minskat plasten!

Bara schyssta snacks är Estrellas klimatinitiativ. En resa mot schysstare snacks helt enkelt. Efter att bl.a. ha sagt nej till palmolja, skapat en CO2-neutral produktion i Göteborg och mätt våra produkters klimatavtryck vill vi nu lyfta plastfrågan. Vi vill minska vår plastanvändning – rejält. Kolla in hur vi har minskat plasten i snackspåsarna med 430km!

Senaste nytt hos Estrella

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.