Estrella Take Over på Kappa Bar

Under februari kommer de populära torsdagsquizen på Kappa Bar att sponsras av Estrella Onion Rings på nio orter runt om i Sverige. Om du har ett Kappa Bar på din ort: gör ett besök! Du kommer inte att ångra det.

Bli officiellt sponsrad av Estrella

Har du någon gång sagt ”jag borde bli sponsrad”? Nu har du chansen! Och du behöver inte ha tusentals följare, vara kändis eller starta en podd. Just nu sponsrar vi nämligen det som kanske aldrig sponsrats tidigare – bokträffen, käpphästtävlingen, balkonghänget, svensexan eller quizkvällen. Ja, vad som helst egentligen. Ta chansen att vinna snacks för ett helt år, merch och andra goda priser.

Regler & Villkor: Hjärtan

keyboard_arrow_down

Pågår från publicering till och med fredag 9 feb kl 08:00.

Vinn 5 påsar Hjärtan Salt med @EstrellaSverige på Instagram och Facebook

Dags för en snabb ❤️-tävling! Oavsett om du firar alla hjärtans dag med dejtnight på byn eller lägger patiens i tvättstugan så tänker vi att fem påsar Hjärtan är ett välkommet tillskott.

Så är du med:

✅Följ @estrellasverige

✅Tagga en vän ELLER kommentera något om din bästa eller mindre bästa alla hjärtans dag

Älska att det äntligen finns ett hjärta för snacksälsare ❤️

Tävlingsinfo: Vinsten är fem påsar Hjärtan Salt. Pågår från publicering till fredag 9/2 08:00. Vinnare kontaktas av @estrellasverige i DM. Totalt två vinnare dras på Instagram. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Fullstädniga villkor på estrella.se

Allmänna regler & villkor:

Pågår från publicering till slutdatum ovan. Totalt 4 personer dras av Estrella och kan inte överklagas. Värde är ca 100 kr (men känns som mer). Vinnare måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Är du under 18 år behöver du en förmyndare som godkänner och tar emot vinsten. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och i enlighet med Estrellas integritetspolicy.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta eller Tiktok.

Vinst kan inte bytas mot andra produkter, kontanter eller annat.

Vi kan inte garantera att vinsten hinner fram inför falla hjärtans dag men gör såklart vårt bästa 🙂

Fullständigt namn på vinnare och/eller screen name publiceras på Estrellas hemsida.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att uppdatera regler och villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag vid exempelvis fusk.

Om tävlande inte svarar inom 24 timmar kan vinsten övergå till ny vinnare.

Nytt namn! Samma goda chips

Parmesan och Havssalt byter namn till Lagrad ost och Havssalt. På grund av att namnet Parmesan är varumärkesskyddat har vi blivit tvungna att byta produktnamn. Produkten har alltid innehållit ostpulver gjort på äkta Parmesanost från Parmigiano Reggiano-regionen tillsammans med andra lagrade ostar och cheddar – och kommer fortsätta att vara det. Vi har alltså inte gjort några ändringar alls på produkt eller innehåll, bara namn och förpackning har ändrats. Så att du kan fortsätta att njuta av dessa goda chips.

Vinn en krispig julklapp!

Var med och tävla om krispiga julklappar från Estrella! Den perfekta presenten till chipsälskaren oasvett om det är till en vän, familj eller till dig själv. Läs merarrow_forward

Låt stunderna börja

Vi på Estrella älskar snacks. Det finns bara en sak vi älskar mer och det är alla härliga stunder som uppstår när vi öppnar en påse. Så oavsett vem du är eller var du är i hela vårt avlånga land. Om det är dags för avspark, myskväll, after work eller om du bara ska hänga med kompisarna på torget. Vi på Estrella tror att alla de där små och stora stunderna är det som är viktigast i livet. Så öppna påsen med ett ryck och låt stunderna börja!

Grattis svenska landslaget!

Vi önskar ett stort grattis till landslaget som kammade hem bronsmedaljen i VM och titeln som världens högst rankade damlandslag. Superstolt partner till Svensk Fotboll och landslagen.

Mitt svampställe är i chipshyllan

Nu möter åkrarnas guld den smöriga smaken av skogens guld. Den 18 september lanseras årets tillfälliga höstchips: Skördefest med smak av smörstekt kantarell! Höstchipsen är gjorda på helt nyskördad svensk potatis.

Nyheter i chipshyllan!

Kolla in Estrellas två senaste chipsnyheter! Paprika & Havssalt och det grytfriterade Västkustchipset Dill & Gräslök.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.