Höstens chipsnyheter smygstartar på Hemmakväll

Vi kan inte vänta. Höstens chipsnyheter är så goda att vi släpper dem redan 17 och 19 juli på Hemmakväll. Då välkomnar vi finräfflade Cream cheese & Onion och Västkustchips Smör & Havssalt. En krispig sommarpresent till otåliga chipsälskare.

Välkommen tillbaka Dillskruvar!

I sommar får vi tillfälligt besök av favoriten Dillskruvar! Håll utkik i butik runt den 1 juli. Det här är en somrig klassiker som du inte vill missa.

Årets sommarchips är här!

Du missar väl inte årets tillfälliga sommarchips? I år gästas vi av finräfflade potatischips med smak av gräddfil, mild koriander & chili. En solig smakcombo som sätter sting på sommarstunden. Snart presenteras ytterliggare ett sommarsnacks… Håll utkik på estrella.se och @estrellasverige

Limited edition: Västkustchips Tryffel & Havssalt

Nu lanserar vi för första gången en tillfällig smak på Västkustchips! Den 18 mars välkomnar vi limited edition Västkustchips Tryffel & Havssalt – en lyxig och efterlängtad smak på Sveriges mest populära premiumchips.

Stolt huvudsponsor till Idol 2024

Estrella kan stolt meddela att vi går in som huvudpartner till Idol 2024. Håll utkik i Estrellas kanaler i höst! Vi kommer självklart att fixa massa krispiga möjligheter att vinna snacks till Idolkvällarna och biljetter till sändningarna.

Låt stunderna börja

Vi på Estrella älskar snacks. Det finns bara en sak vi älskar mer och det är alla härliga stunder som uppstår när vi öppnar en påse. Så oavsett vem du är eller var du är i hela vårt avlånga land. Om det är dags för avspark, myskväll, after work eller om du bara ska hänga med kompisarna på torget. Vi på Estrella tror att alla de där små och stora stunderna är det som är viktigast i livet. Så öppna påsen med ett ryck och låt stunderna börja!

Grattis svenska landslaget!

Vi önskar ett stort grattis till landslaget som kammade hem bronsmedaljen i VM och titeln som världens högst rankade damlandslag. Superstolt partner till Svensk Fotboll och landslagen.

Mitt svampställe är i chipshyllan

Nu möter åkrarnas guld den smöriga smaken av skogens guld. Den 18 september lanseras årets tillfälliga höstchips: Skördefest med smak av smörstekt kantarell! Höstchipsen är gjorda på helt nyskördad svensk potatis.

Nyheter i chipshyllan!

Kolla in Estrellas två senaste chipsnyheter! Paprika & Havssalt och det grytfriterade Västkustchipset Dill & Gräslök.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.