Det händer hos Estrella!

Varning för bluffkonton

Just nu cirkulerar flera bluffkonton i sociala medier som utger sig för att vara Estrella. De publicerar falska tävlingar med priser som paket/pengar/presentkort och ber dig fylla i formulär av olika slag. Dessa bluffkonton samlar personuppgifter från dig som de säljer till tredjepart. Dela INTE dina personuppgifter. Estrellas egna tävlingar ligger alltid centralt på www.estrella.se. Om du är osäker kan du alltid kontakta Konsumenttjänst för information om aktuella tävlingar.

Karamelliserad Rödlök förlanseras på Hemmakväll!

23 juli förlanseras saknade, älskade, grovräfflade Karamelliserad Rödlök på Hemmakväll! Läs mer om nyheten här.

Vad är detta..?

Har du noterat en grön stämpel på hörnet av dina favoritchips? Jo, det är så att vi har tagit reda på klimatavtrycket på tre av våra största snacks: Potatischipsen Sourcream & Onion, Salt och Grill. Klicka här för att läsa mer om schyssta snacks!

Nyheter från Estrella i butik!

Senaste nytt hos Estrella

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.