Det händer hos Estrella!

Vad är detta..?

Har du noterat en grön stämpel på hörnet av dina favoritchips? Jo, det är så att vi har tagit reda på klimatavtrycket på tre av våra största snacks: Potatischipsen Sourcream & Onion, Salt och Grill. Klicka här för att läsa mer om schyssta snacks!

Årets första sommarsnacks!

Blir det hemester i år? Misströsta inte. Sommaren förlanseras på Axfood och redan 12 april förlanseras Estrellas omsnacksade sommarchips Halloumi med lite chili och Matchsnacks Sourcream & Chili! Nyheterna landar i övriga butiker vecka 20.

Nyheter i butik från Estrella 2021!

Vi välkomnar Jordnötssmör Crunchy och Creamy helt utan palmolja, veganska Linschips Ost & Rödlök, Rostade Cashewnötter, spröda Stjärnor Sourcream & Onion, potatischipsen Vitlök, Gräslök & Chili och Linsbågar Jordnötssmör. Finns det något godare?

Krispig kansering på Axfood!

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Senaste nytt hos Estrella

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.