Det händer hos Estrella!

Matchdax = Snacksdax!

Nu börjar uppladdningen! Som officiell partner till Svensk Fotboll kör vi ALL IN. Ladda upp inför fotbollsfesterna på hemmaplan och tävla om matchkassar fulla med snacks, matchtröjor och chips varje vecka på estrella.se/fotboll och @estrellsverige på Facebook och Instagram.

Vad är detta..?

Har du noterat en grön stämpel på hörnet av dina favoritchips? Jo, det är så att vi har tagit reda på klimatavtrycket på tre av våra största snacks: Potatischipsen Sourcream & Onion, Salt och Grill. Klicka här för att läsa mer om schyssta snacks!

Fler sommarsnacks i butik!

Årets första sommarsnacks!

Blir det hemester i år? Misströsta inte. Sommaren förlanseras på Axfood och redan 12 april förlanseras Estrellas omsnacksade sommarchips Halloumi med lite chili och Matchsnacks Sourcream & Chili! Nyheterna landar i övriga butiker vecka 20.

Senaste nytt hos Estrella

Officiell Partner till Svensk Fotboll

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Fler nyheter i vårat Pressrum

Följ oss på Mynewsdesk för att bli allra först med spännande nyheter och händelser från Estrella. Sidan öppnas i ny flik.