tre nakna äldre damer som springer från en brygga och hoppas i en sjö. låt stunderna börja handlar om stunderna man delar, som ett kallt nakendopp med vänner i en svensk sjö. play_arrow

Vi på Estrella älskar snacks. Det finns bara en sak vi älskar mer och det är alla härliga stunder som uppstår när vi öppnar en påse. Så oavsett vem du är eller var du är i hela vårt avlånga land. Om det är dags för avspark, myskväll, after work eller om du bara ska hänga med kompisarna på torget. Vi på Estrella tror att alla de där små och stora stunderna är det som är viktigast i livet. Så öppna påsen med ett ryck och låt stunderna börja!

Låt stunderna börja

Toppar och dippar

Livets små och stora ögonblick är inte alltid bara glada. Ibland är det livet dippar vi tar med oss. Men till sist kanske du inte ens minns varför du var ledsen eller vad det var som gjorde så ont. En dag kanske du bara minns att din kompis fanns där med tröst, fuldans och chips. Vad som helst för att göra dig glad igen.

Livets poesi

Ögonblick, händelser och stunder som karaktäriserar oss och blir en del av vår historia. Som iskalla dopp med vänner. Ni triggar varandra på bästa sätt. Och visst var det så kallt att knäna vek sig. Men skratten efteråt värmde. En stund man tar med sig för evigt.

Långa dagar. Korta år.

Matlådan kvar i kylen. Glömda gummistövlar. Fruktflugor i komposten. Nycklarna i byxfickan – i tvättmaskinen. Spelkvällen med barnen som inte blev som man tänkt. Skrik, gråt och stök. Men så tar någon fram chipspåsen och barnen kurar upp i soffan som när de var små. Ett litet lugn igen som håller dig flytande fram till nästa helg.

Minnen som följer med

Att smyga iväg från släktkalaset och ta med sig chipsskålen kanske inte är det schysstaste. Men vem bryr sig i det långa loppet. Gör vad du måste. Gå undan och gå loss. Kanske kommer en farmor, morfar eller annan i familjen att joina sig vid sidan av.

Matchdax om...

Matchdax = Snacksdax

Är det några som skapar stunder så är det hjältarna i de svenska landslagen. Estrella har varit sponsor till rysningar, hejjarskrik, målfeber och uppladdningar i över 30 år. Och mer ska det bli. Låt matcherna börja!