Snackhacks till festen!
För många är snacks och chips en given del av ett lyckat firande! Nu ska många uppskjutna fester och firanden tas igen, så varför inte göra snacksen till en extra festlig del av firandet? Här kommer Estrellas tips på hur man serverar snacks och chips med extra krisp!
Gör toppingen till en centerpiece
Ta fram en glasskål. Fyll ett martiniglas eller liknande med din topping. Vi rekommenderar gräddfil, löjrom, dill och rödlök. Ställ glaset i mitten av skålen. Fyll glasskålen med dina favoritchips runt glaset. Västkustchips är ett nyårsvänligt chips. Voila! Festlig servering med toppingen som centerpiece. Våra Västkustchips hittar du här.
Chipstorn till snittbrickan
Toppade chips i all ära, men chipstorn är ett lite mer spännande sätt att göra krispiga snittar! Varva grovräfflade chips med din favorittopping. Vi rekommenderar att varva med lite gräddfil, koriander och hackad chili. Omg… dina gäster kommer baxna! Kolla in våra grovräfflade chips här.
Personliga småskålar – perfekt för dubbeldipparen
Du har ditt egna glas med dryck – varför inte dina egna skålar med chips och dipp/topping? Det ser så festligt ut att servera personliga små skålar med vackert toppad gräddfil. Dessutom dubbeldipparvänligt! Varför inte servera med nyheten Västkust Nätchips Havssalt?
Skoj för barnen med dipp-pump!
Mer skoj – mindre spill. Servera chips, grönsaksstavar och dipp i pump! Ett roligt sätt att göra barnens snacksstund till något annorlunda på nyårsafton. Bara fyll en tom, ny pump med blandad dippmix. Skiva grönsakerna på bredden så att de blir riktigt dippvänliga. Fler tips på aktiviteter och liknande hittar du här.
Krispigt med ost och örter
Brie, parmesan, blåmögelost. Vi älskar ost! Men torra kex är lite gjort… Toppa Västkustchips med din favoritost och lite örter och låt smälta i ugnen en stund. Varmt, ostigt, krispigt, fantastiskt!
Roligare chipsskålar!
Varför inte ha lite roligt med chipsskålen! Till påsk serverar vi på Estrella chipsen i megastora påskägg, men även små eller mellanstora påskägg är perfekt skålar att placera ut på borden eller mellan soffgrupper.
Krossade potatisar med vitlök, chips och dipp
Vad passar bättre till en mustig dryck än krossade potatisar med vitlökssmör, örter, krossade chips och dipp? En rustik och krispig servering till middag eller vickning. Koka småpotatis. Krossa den kokta potatisen med en gaffel på ugnsplåt. Pensla med vitlökssmör och toppa med krossade chips och örter. När potatisen fått färg tar du ut sen och serverar med dipp. Busenkelt! Vi rekommenderar detta recept med Grillchips.