Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Researcher till Estrella

GÖTEBORG. Vi söker en researcher för consumer och shopper research inom FMCG till Estrella i Göteborg! Lockas du av att jobba analytiskt med konsumentrapporter och marknadsundersökningar? Nu söker vi en konsult till Estrella i Göteborg för ett längre uppdrag som researcher inom consumer och shopper research. Läs mer och sök tjänsten.

Säljare till Estrella

UPPSALA/NORRA STOCKHOLM. Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. Som säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor. Läs mer och sök tjänsten!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se eller konsumenttjanst@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.