Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

IT-ansvarig till Estrella

GÖTEBORG. Vill du vara en del av den krispigaste arbetsplatsen i Göteborg? Som IT-ansvarig på Estrella får du en unik möjlighet att arbeta i vår innovativa miljö och ansvara för IT-stödet till verksamhetens alla delar. Det är viktigt att du har en bred teknisk kompetens och brinner för BI och affärsstrategiska system. Läs hela annonsen här!

IT-Koordinator till Estrella

GÖTEBORG. Vill du vara en del av Göteborgs krispigaste IT-avdelning? I rollen som IT-Koordinator hos Estrella får du ett stort ansvar och en viktig roll med att stödja verksamheten i en modern och effektiv IT-miljö. Ditt huvudsakliga uppdrag som ansvarig för IT-infrastrukturen är att säkerställa att IT stödjer verksamheten på ett optimalt och effektivt sätt vad gäller drift, integrationer, teknisk support och utveckling. Läs hela annonsen här!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se eller konsumenttjanst@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.