Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Vi söker en Produktionschef med känsla för krispighet!

Har du ett brinnande intresse för livsmedel och en ambition att skapa krispiga och oemotståndliga snacks? Då är rollen som Produktionschef på Estrella något för dig!

Vi söker en Business Controller till vår verksamhet i Finland och Danmark!

Vill du arbeta som Business Controller i en miljö med hög förändringstakt där du får möjlighet att vara med och bidra till både bolagets och din egen personliga utveckling. På Estrella AB erbjuds du en tillvaro med frihet under ansvar, utmaningar och en härlig mix av professionalism och en personlig atmosfär.

Vi söker en produktutvecklare med känsla för krispighet!

Har du ett brinnande intresse för livsmedel och en nyfikenhet att skapa krispiga och oemotståndliga snacks? Då är rollen som produktutvecklare på Estrella något för dig!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.