Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och bågar så ses det naturligtvis som en fördel.

Procurement Specialist Indirect material till Estrella

GÖTEBORG. Nu söker vi en senior inköpare med fördjupad kunskap inom indirekt material. Tjänsten är en tillsvidareanställning, baserad i Angered på Estrellas huvudkontor. Vi söker dig som vill arbeta med att generera operativa och strategiska effektiviseringar inom ramen gällande inköp. Detta är en nordisk roll som innebär att du primärt kommer supportera hela den nordiska marknaden (Sverige, Finland, Danmark och Norge). På så vis kommer du även vara en nyckelperson som ökar samarbetet inom Intersnack Procurement Group.

Konsumenttjänstmedarbetare till Estrella

GÖTEBORG. Vi söker nu en konsumenttjänstmedarbetare till Estrella på 50%, med tillträde i omgående. I rollen mottar du flera ärenden, huvudsakligen per telefon, Facebook och e-post. Du kommer att hantera reklamationer, skador och frågor kring våra produkter. Tjänsten är placerad i Angered.

Arbetsmiljöingenjör till Estrella

GÖTEBORG. Trivs du med vara expert inom ditt område och enkelt ser vad du kan utveckla med en nyfikenhet och passion för frågor inom arbetsmiljö? Då är detta en tjänst för dig. Vi erbjuder dig en roll som arbetar på både operativ och taktisk nivå. Läs mer här!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Kom ihåg att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.