Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Processoperatör till Estrella

GÖTEBORG. Som processoperatör är du en nyckelspelare i produktionen med ansvar för en specifik utrustning. I dina arbetsuppgifter ingår förutom dagligt arbete vid utrustningen även att jobba med förbättringar av utrustningens standarder samt stödja underhållsteknikerna vid felsökning för att eliminera förluster. Sök tjänsten via vår rekryteringpartner Söder & Co här.

IWS, Lean Manager Estrella

GÖTEBORG. Estrella är mitt uppe i en förändringsresa och söker dig som har en gedigen erfarenhet att arbeta med Leanprocesser. Som IWS Manager ansvara du för Estrellas översättning av Lean och rollen ger dig en unik möjlighet att leda arbetet med att implementera och följa upp IWS i nära samarbete med organisationen på fabriken i Angered. Läs mer här!

Agrotekniker till Estrella

HALMSTAD, KISTINGE. Denna utvecklande och analytiska roll handlar om att kontinuerligt säkerställa att Estrellas kvalitetskrav på potatisråvaran uppfylls. Du ingår i en liten arbetsgrupp med i dagsläget totalt fyra personer och din huvudsakliga arbetsuppgift är arbete i laboratoriemiljö med provtagning och analyser. Läs mer och sök tjänsten!

Sustainability Manager Estrella

GÖTEBORG. Nu söker vi på Estrella en Sustainability Manager Estrella till huvudkontoret i Angered, Göteborg. Du får ett övergripande ansvar för framtagning av strategier och tydliga mål för vårt hållbarhetsarbete, både internt och externt. Rollen innebär att samordna och säkerställa att allt från globala och lokala mål hänger ihop med våra ägares och kunders målsättningar och krav. Du ansvarar för all extern och intern hållbarhetskommunikation på Estrella Sverige AB samt supportfunktion för Finland och Danmark. Läs mer och sök!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se eller konsumenttjanst@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.