Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och bågar så ses det naturligtvis som en fördel.

Underhållsledare till Estrella

GÖTEBORG. Vi behöver utöka vårt linjeteam med en underhållsledare som vill vara med och påverka vår framtida vision, där vi aktivt arbetar med att minimera förluster i alla processteg genom vårt system IWS, Intersnack Work System. Du får en nyckelfunktion och ägandeskap för att driva och utveckla IWS, – och underhållsarbetet inom ditt ansvarsområde i fabriken. Läs mer och sök.

Ansvarig tekniker till Estrellas AgroCenter

HALMSTAD: Estrella söker en operativt ansvarig tekniker till sitt AgroCenter i Kistinge, strax utanför Halmstad. Har du bred teknisk kompetens och erfarenhet, då är du rätt person för oss! AgroCentret ansvarar för potatisförsörjningen till chipsproduktionen i fabriken i Angered. Här sorteras årligen ca 22.000 ton potatis och lagras i klimatstyrda lagerhus med en sammanlagd lagringskapacitet om ca 22.500 ton. Potatisen kommer från kontraktsodlare i Södra Sverige. Vi är idag 4 anställda vid anläggningen.

Underhållstekniker till Estrella

GÖTEBORG. I en tid av ökad efterfrågan på våra kvalitetssnacks, söker vi skickliga underhållstekniker för att förstärka vårt underhållsteam. Att arbeta hos oss är mer än att bara hålla maskiner i toppskick – det handlar om att vara en viktig kugge i hjulet som driver vår verksamhet framåt. Läs mer och sök här.