Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Underhållstekniker till Estrella

GÖTEBORG. Estrella söker nu en ny kollega till sin underhållsavdelning. Avdelningen jobbar med förebyggande underhåll och akutreparationer på produktionsutrustning. För att lyckas i rollen är du en god problemlösare och felsökare så att du på ett effektivt sätt kan åtgärda och minimera störningar i produktionsutrustningen. Estrella samarbetar i denna rekrytering med Söder & Co. Läs hela annonsen här!

HR Partner till Estrella

GÖTEBORG. Som junior HR Partner kommer du att delta i det operativa arbetet på vår HR-avdelning och arbeta nära vår HR Manager och andra HR Partner. Beroende på din bakgrund och ditt intresse finns det goda möjligheter att själv vara med och utforma rollen. Förekommande arbetsuppgifter är rekrytering, introduktion av nyanställda, arbete med vår medarbetareundersökning m.m. Läs mer här!

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se eller konsumenttjanst@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.