Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och ostbågar ses det naturligtvis som en fördel.

Agrotekniker till Estrella

HALMSTAD. Denna utvecklande och analytiska roll handlar om att kontinuerligt säkerställa att Estrellas kvalitetskrav på potatisråvaran uppfylls. Du ingår i en liten arbetsgrupp med i dagsläget totalt fyra personer och din huvudsakliga arbetsuppgift är arbete i laboratoriemiljö med provtagning och analyser. Estrella samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Läs annonsen här!

Inköpsansvarig till Estrella

GÖTEBORG. Som Inköpsansvarig är du delaktig att skapa strukturer och rutiner för inköpsavdelningen och lokala inköpsprocesser för Estrella. Är du strukturerad och gillar att arbeta både strategiskt och operativt, samt har förmåga att bygga en hållbar inköpsprocess, då är det dig vi söker. Tjänsten som Inköpsansvarig utgår från Estrellas huvudkontor i Angered, utanför Göteborg.

IT-Business Analyst till Estrella

GÖTEBORG. Som IT-Business Analyst arbetar du aktivt med affärsanalys och kravinsamling från alla delar av Estrellas verksamheter och utvecklar dem kontinuerligt. I rollen ingår att bistå med beslutsstöd för stora delar av Estrellas verksamheter i nära samarbete med ekonomiavdelningen.

Spontanansökan

Inget jobb ute just nu? Det går bra att skicka en spontanansökan till jobb@estrella.se Glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev i mailet.

Praktik

Praktikansökan kan skickas till jobb@estrella.se eller konsumenttjanst@estrella.se Observera att inte alla avdelningar tar emot praktikansökan samt att det råder en 18-årsgräns.