Lediga jobb!

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken och en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Det är den ambitionen, och vårt mål att vara nummer 1 på alla marknader vi finns på, som får oss att gå till jobbet varje dag. Europas största snacksföretag, Intersnacks, är Estrellas långsiktiga ägare.

PS. Gillar du chips och bågar så ses det naturligtvis som en fördel.

Underhållstekniker till Estrella

GÖTEBORG. I en tid av ökad efterfrågan på våra kvalitetssnacks, söker vi skickliga underhållstekniker för att förstärka vårt underhållsteam. Att arbeta hos oss är mer än att bara hålla maskiner i toppskick – det handlar om att vara en viktig kugge i hjulet som driver vår verksamhet framåt. Läs mer och sök här.

Automationstekniker till Estrella

GÖTEBORG. Vi behöver utöka vårt underhållsteam med en automationstekniker som vill vara med och påverka vår framtida vision, där vi aktivt arbetar med automatisering och energieffektivisering. Du får en nyckelfunktion och ägandeskap över vårt drift- och energiuppföljningssytem och kommer tillsammans med din kollega stödja organisationen gällande automationsfrågor och förbättringsinsatser. Tjänsten är en dagtidstjänst.