Sponsring & samarbeten!

Våra samarbeten betyder mycket för oss. Därför arbetar vi gärna med sponsring
där det känns relevant och gör skillnad. En stor del av våra samarbeten
sker i lokalområdet Angered i Göteborg, där snacksfabriken ligger. Vissa samarbeten sker
på riksnivå och stöttar både högt och lågt. Ta en titt på våra samarbeten här
och läs mer om sponsringsansökningar.

Estrellaakademien

Sedan 2013 har Estrella ett samarbete med Angeredsgymnasiet och är mentorföretag till ekonomiprogrammet. Eleverna besöker Estrella 12 gånger under sina tre gymnasieår och får då träffa anställda från alla avdelningar och såklart besöka Angereds härliga snacksfabrik. Det är ett fantastiskt sätt att dela erfarenheter och nätverk.

Göteborg Hockey Club

Estrella är stolt sponsor av Göteborg Hockey Clubs damlag. Ett hockeylag med stort mod, kämpaglöd och härlig gemenskap. Vi kan därigenom hjälpa till att utveckla damhockey i Göteborg. Sedan december 2017 gör Estrella även det möjligt för barn att gå med i Göteborgs HC’s hockeyskola i Angered kostnadsfritt. Det är ett sätt att få fler barn att börja spela hockey och därigenom få dela skratt, utmaningar, erfarenheter och vänskap på isen.

Estrella är stolt partner till…

Svenska Fotbollsförbundet SvFF

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

Dreamhack

Estrella har varit aktiv inom gaming communityn i nästan 10 år genom bl.a. sponsorskap med Dreamhack sedan 2012. Estrella har engagerat sig inom gaming och e-sport på många sätt, som stipendiet Guldchipset för indie-spelutvecklare samt infleuncersamarbeten med Arga Skånska Män, Jewanderz m.fl.

Dreamhack logotyp
play_arrow

Sponsringsförfrågan? Tänk på detta:

Vi får många förfrågningar om sponsring av olika slag och tyvärr kan vi inte medverka på alla håll.
Tänk på detta innan du ansöker om sponsring hos oss:

Vi sponsrar inte: bröllop, skolresor, klasser, studentfester, mässor, enskilda idrottsföreningar, privata fester eller mindre event

Estrella värnar om samarbeten där varumärket känns naturligt i det sponsrade sammanhanget.

Vid förfrågan, skriv med viktig information som datum, ort, syfte m.m.

Sponsring med anledning av Covid-19

Vi får många förfrågningar just nu och givetvis vill vi ställa upp så mycket vi kan. För att underlätta hanteringen, märk gärna mailet med ”Covid-19” eller ”Corona” i ämnesraden. Om du skriver från en vårdavdelning: Uppge vilket sjukhus/vårdcentral förfrågan gäller i mailet.

  • Frivilligt att bifoga exempelvis inbjudan, statistik, utbildningsinformation etc.