Sponsring & samarbeten!

Våra samarbeten betyder mycket för oss. Därför arbetar vi gärna med sponsring
där det känns relevant och gör skillnad. En stor del av våra samarbeten
sker i lokalområdet Angered i Göteborg, där snacksfabriken ligger. Vissa samarbeten sker
på riksnivå och stöttar både högt och lågt. Ta en titt på våra samarbeten här
och läs mer om sponsringsansökningar.

Estrellaakademien

Sedan 2013 har Estrella ett samarbete med Angeredsgymnasiet och är mentorföretag till ekonomiprogrammet. Eleverna besöker Estrella 12 gånger under sina tre gymnasieår och får då träffa anställda från alla avdelningar och såklart besöka Angereds härliga snacksfabrik. Det är ett fantastiskt sätt att dela erfarenheter och nätverk.

Göteborg Hockey Club

Estrella är stolt sponsor av Göteborg Hockey Clubs damlag. Ett hockeylag med stort mod, kämpaglöd och härlig gemenskap. Vi kan därigenom hjälpa till att utveckla damhockey i Göteborg. Sedan december 2017 gör Estrella även det möjligt för barn att gå med i Göteborgs HC’s hockeyskola i Angered kostnadsfritt. Det är ett sätt att få fler barn att börja spela hockey och därigenom få dela skratt, utmaningar, erfarenheter och vänskap på isen.

Klubbar För Klimatet

”Klubbar för Klimatet” är ett miljösamarbete mellan Städa Sverige och Estrella. Syftet är att involvera lokala idrottsföreningar i Angered i miljöaktiviteter, detta för att uppmärksamma och informera om den nedskräpning som sker i vår natur och i vårt närområde. Varje förening/klubb får ett ekonomiskt bidrag som kan användas till utrustning, resor, medlemsavgifter m.m. År 2020 städade klubbarna tillsammans upp ca 3 ton skräp från naturen.

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. Estrella bidrar med produkter som gör tillvaron lite krispigare.

Help Ukrine Gbg

Kriget mot Ukraina berör och vi stöttar därför hjälpaktioner. Estrella donerar direkt till röda korsets insamling för Ukraina och bidrar med produkter till insamlingar som Help Ukraine Gothenburg.

Estrella är stolt partner till…

Dreamhack

Estrella har varit aktiv inom gaming communityn i nästan 10 år genom bl.a. sponsorskap med Dreamhack sedan 2012. Estrella har engagerat sig inom gaming och e-sport på många sätt, som stipendiet Guldchipset för indie-spelutvecklare samt infleuncersamarbeten med Arga Skånska Män, Jewanderz m.fl.

Svenska Fotbollsförbundet SvFF

Oavsett om du spelar på elitnivå i landslagen, precis startat din fotbollskarriär i fotbollsskolan, eller står trogen och hejar på läktaren så är fotboll lika med glädje och vänskap. Vi på Estrella tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt och inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Estrella är därför sedan många år stolt sponsor till Svenska Fotbollsförbundet.

estrella amanda och zećira i en park. Amanda och Zećira spelar fotoll i damlandslaget. play_arrow

Sponsring & Samarbeten

I dessa kristider får vi väldigt många förfrågningar kring sponsring till fantastiska initiativ, men tyvärr kan vi inte vara med på allt. Den stora ökningen av antal förfrågningar har medfört att vi i dagsläget inte tar emot fler förfrågingar. Ovan är exempel på ett par samarbeten som vi har prioriterat.