En blå påse sourcream & onion, en gul påse saltade potatischips och en blågul påse superbågar från estrella

Ladda upp med Estrella

Estrella har stöttat svensk fotboll i över 30 år. Det är ett långt partnerskap som grundar sig i vårt stöd för gräsrotrörelsen och föreningslivets betydelse för barn och unga. Fotbollen bidrar till rörelse, integration, glädje och vänskap – och partnerskapet omfattar allt från lokala knatteligor till dam- och herrlandslaget. Eftersom snacks är en given del av fotbollsfesten för många så vill vi vara med och bidra till alla ska kunna dela lagkänslan.

Sverige - Azerbaijan
bergums if håller pokal. text säger play_arrow

Official Partner Gothia Cup

Vårt Estrella-hjärta klappar lite extra för att idrotten ska vara schysst och jämställd. Därför är vi Official Partner till Gothia Cup: världens största fotbollsturnering för barn och unga. Partnerskapet kallar vi för ”Spela Lika” och går ut på att alla ska kunna spela fotboll på lika villkor, oavsett könstillhörighet eller bakgrund. Genom att satsa på ungdomsidrotten arbetar vi för ökad gemenskap, jämställdhet och inkludering – nu och på sikt.

En bild från videon på Bröd med vänner, allt är pyntat i sverigefärger och estrellas chips på bordeterna Norberg play_arrow

Alla är olika - olika är bra!

Alla har rätt att dela gemenskapen och lagkänslan oavsett nationalitet, etniskt ursprung, ålder, kön, funktionsvariation eller sexualitet. Snacks är en given del av uppladdningen och därför har vi valt att återigen delta i kampanjen Alla är olika olika är bra tillsammans med Ica under fotbolls-VM 2023. Det gör att du är med och bidrar till arbetet med jämlikhet och inkludering i fotbollen när du köper matchsnacks från Estrella.

Krispiga tävlingar med @estrellasverige

Följ @estrellasverige på Tiktok & Instagram! Där kan det dyka upp krispiga tävlingar om matchkassar fulla med med snacks. Perfekt när ni laddar upp inför matchen tillsammans #gillaattdela

Glöm inte snacksen!

Hur funkar partnerskapet med SvFF?

Estrella har varit stolt partner till Svensk Fotboll i över 30 år. Partnerskapet till Svenska Fotbollförbundet innebär att vi tillsammans stödjer svensk föreningsverksamhet i hela Sverige på olika sätt. Det kan handla om allt från ersättning till domare i lokala cuper, inträdesavgifter för barn, underhåll av fotbollsplaner eller löner till dam- och herrlandslaget.

estrella amanda och zećira i en park. Amanda och Zećira spelar fotoll i damlandslaget. play_arrow