Gilla att dela spänningen, lagkänslan och snacks från Estrella.

Estrella har stöttat svensk fotboll i över 30 år: ett partnerskap som grundar sig i vårat stöd för gräsrotrörelsen och föreningslivets betydelse för barn och unga. Fotbollen bidrar till rörelse, integration, glädje och vänskap – och partnerskapet omfattar allt från lokala knatteligor till dam- och herrlandslaget. Eftersom snacks är en given del av fotbollsfesten för många så vill vi vara med och bidra till alla ska kunna dela lagkänslan.

En bild från videon på Bröd med vänner, allt är pyntat i sverigefärger och estrellas chips på bordeterna Norberg play_arrow

Alla är olika – olika är bra!

Alla har rätt att dela gemenskapen och lagkänslan oavsett nationalitet, etniskt ursprung, ålder, kön, funktionsvariation eller sexuell läggning. Snacks är en given del av uppladdningen och därför har vi valt att delta i kampanjen Alla är olika olika är bra tillsammans med Ica under fotbolls-EM 2021. Mellan vecka 22-26 är du med och bidrar till arbetet med jämlikhet och inkludering i fotbollen när du köper matchsnacks från Estrella.

Massa krispiga tävlingar med @estrellasverige och estrella.se

Följ @estrellasverige på Facebook och Instagram! Vi kommer att tävla ut massa Matchkassar fulla med med krispiga snacks – perfekt när du firar fotbollssäsongen på hemmaplan med nära och kära. Längre ner kan också vinna goda snacks – bara skrolla vidare för info 🙂

Glöm inte snacksen!

Sverige - Polen spelar om...

Hur funkar partnerskapet?

Estrella har varit stolt partner till Svensk Fotboll i över 30 år. Partnerskapet till Svenska Fotbollförbundet innebär att vi tillsammans stödjer svensk föreningsverksamhet i hela Sverige på olika sätt. Det kan handla om allt från ersättning till domare i lokala cuper, inträdesavgifter för barn, underhåll av fotbollsplaner eller löner till dam- och herrlandslaget.

play_arrow

Vinn en matchkasse varje vecka!

Vinn matchsnacks till fotbollsfesten på hemmaplan!

Vecka 23, 24, 25 drar vi en person som vinner en fulladdad matchkasse med Estrellasnacks! Perfekt när du ordnar fotbollsfesten hemmaplan. Allt du behöver göra är rösta på vilket som du tycker är det ultimata matchsnackset nedan. Håll också utkik på Facebook och Instagram där du kan tävla om snacks och matchtröjor! Fullständiga regler och villkor hittar du nedan.

Regler & villkor: Fotbollstävlingar 2021

keyboard_arrow_down

Regler & Villkor: Vinnare dras eller utses av anställda på Estrella och kan inte överklagas. Vinnare måste fyllt 18år och vara folkbokförd och bosatt i Sverige. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinst.

Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar går vinsten vidare. Tävlingen är inte sponsrade, stödda eller administrerade av Facebook eller Instagram.

Vi förbehåller oss rätten att ändra regler och villkor under tävlingens gång.

Tävlingarna enskilda tävlingsmoment/regler framgår på respektive tävlingsplattform. Det kan vara i samband med tävlingsformulär, i Instagraminlägg eller Facebookinlägg. Tävlingarna ansvaras, administreras eller stöttas dock inte av Instagram eller Facebook.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Produkter går ej att byta mot pengar eller andra produkter. Vinst skickas via Postnord Mypack Collect.
Vinsternas värde:
Matchkasse med snacks: ca 250kr
Matchtröja och 2 påsar chips: ca 900kr
Storlekar kan inte garanteras.

Produkter på bild kan bytas mot likvärdiga produkter.