Gilla att dela spänningen, lagkänslan och snacks från Estrella.

Estrella har stöttat svensk fotboll i över 30 år: ett partnerskap som grundar sig i vårat stöd för gräsrotrörelsen och föreningslivets betydelse för barn och unga. Fotbollen bidrar till rörelse, integration, glädje och vänskap – och partnerskapet omfattar allt från lokala knatteligor till dam- och herrlandslaget. Eftersom snacks är en given del av fotbollsfesten för många så vill vi vara med och bidra till alla ska kunna dela lagkänslan.

SEMIFINAL: England - Sverige spelar om...
En bild från videon på Bröd med vänner, allt är pyntat i sverigefärger och estrellas chips på bordeterna Norberg play_arrow

Alla är olika - olika är bra!

Alla har rätt att dela gemenskapen och lagkänslan oavsett nationalitet, etniskt ursprung, ålder, kön, funktionsvariation eller sexualitet. Snacks är en given del av uppladdningen och därför har vi valt att delta i kampanjen Alla är olika olika är bra tillsammans med Ica under fotbolls-EM 2022. Mellan vecka 27-30 är du med och bidrar till arbetet med jämlikhet och inkludering i fotbollen när du köper matchsnacks från Estrella.

Krispiga tävlingar med @estrellasverige

Följ @estrellasverige på Tiktok & Instagram! Vi kommer att tävla ut matchkassar fulla med med krispiga snacks - perfekt när ni laddar upp inför matchen tillsammans #gillaattdela

Glöm inte snacksen!

Hur funkar partnerskapet?

Estrella har varit stolt partner till Svensk Fotboll i över 30 år. Partnerskapet till Svenska Fotbollförbundet innebär att vi tillsammans stödjer svensk föreningsverksamhet i hela Sverige på olika sätt. Det kan handla om allt från ersättning till domare i lokala cuper, inträdesavgifter för barn, underhåll av fotbollsplaner eller löner till dam- och herrlandslaget.

estrella amanda och zećira i en park. Amanda och Zećira spelar fotoll i damlandslaget. play_arrow

Regler & villkor: Fotbollstävlingar 2022

keyboard_arrow_down

Regler & Villkor: Vinnare dras eller utses av anställda på Estrella och kan inte överklagas. Vinnare måste fyllt 18år och vara folkbokförd och bosatt i Sverige. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinst.

Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar går vinsten vidare. Tävlingen är inte sponsrade, stödda eller administrerade av Facebook eller Instagram.

Vi förbehåller oss rätten att ändra regler och villkor under tävlingens gång.

Tävlingarna enskilda tävlingsmoment/regler framgår på respektive tävlingsplattform. Det kan vara i samband med tävlingsformulär, i Instagraminlägg eller Facebookinlägg. Tävlingarna ansvaras, administreras eller stöttas dock inte av Instagram eller Facebook.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Produkter går ej att byta mot pengar eller andra produkter. Vinst skickas via Postnord Mypack Collect.
Vinsternas värde:
Matchkasse med snacks: ca 250kr
Matchtröja och 2 påsar chips: ca 900kr
Storlekar kan inte garanteras.

Produkter på bild kan bytas mot likvärdiga produkter.