understreck

”Finns det något godare?” frågar vi oss alltid för att fortsätta utveckla ännu godare produkter. Vi vill göra riktigt schyssta snacks som har den bästa smaken utan att det sker på planetens bekostnad. Under många år har vi arbetat målmedvetet med hållbarhet ur perspektiven hälsa, samhälle och miljö. Vi har redan nått flera milstolpar som vi presenterar här - men vi tänker fortsätta arbeta för att alltid bli lite godare och lite schysstare.

Gilla att dela

Planeten

understreck

Vad händer med vår jord om vi bara gasar på? Vi tror det är bra om alla tillsammans börjar funderar på hur vi nyttjar planetens resurser, vad vi släpper ut och om det går förbättra. Se filmen och lär dig mer om våra hållbarhetsprojekt för en bättre miljö.

Läs mer

Gilla att dela

Bättre snacks

understreck

Vad är bättre snacks? Det kan vara snacks med mindre mättat fett. Det minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Bättre snacks har perfekt balans mellan Omega 3 & 6 och innehåller NOLL transfetter och palmolja. Det tycker vi är bättre snacks!

Gilla att dela

Förnybar energi

understreck

År 2020 ska vår produktion i Angered vara helt CO2-neutral. Är det ens möjligt undrar du? Ja, hävdar vi bestämt. Faktum är att redan idag fungerar vår tillverkning i Angered som ett stort miljösmart kretslopp. I filmen får du se hur allt hänger ihop.

Läs mer

Gilla att dela

Närproducerat

understreck

Varför väljer vi närproducerat? Det handlar förstås delvis om att vi vill stötta svenska bönder men vi gör det också av andra orsaker. Hint: det handlar om miljön. Se filmen och lär dig mer.

Läs mer

Gilla att dela

Naturligt gott

understreck

Våra chips görs idag av naturliga råvaror, 0% syntetiska smakförstärkare och inga onödiga tillsatser med konstiga e-nummer. Under många år har vi också arbetat hårt för att reducera mängden mättat fett eftersom det är dåligt för kroppen. I filmen kan du se resultatet.

Läs mer

Gilla att dela

Hela potatisen

understreck

När vi började tillverka chipsen med skalet kvar innebar det en stor förbättring på flera plan – både när det kommer till miljöfrågan men också för dig som ska äta dem. I filmen får du veta hur.

Läs mer här

Estrella Hållbarhetsredovisning 2019 - En bild på en tjej och en kille som är glada och äter chips

Läs vår hållbarhetsredovisning för 2019 här! (pdf)