Årets första snacksnyheter 2022 från Estrella

2022 är här och årets första snacksnyheter från Estrella är något utöver det vanliga. Färgsprakande snacks för alla krispiga tillfällen. Här är årets första (och kanske största?) snacksnyheter som landar i butik 17 januari 2022. Vilken ser du mest fram emot?

Sötpotatischips Havssalt och Sötpotatischips Sourcream & Onion

Sötpotatis är trenden som bara växer, men säg hejdå till sladdriga sötpotatispommes. Estrellas två nya, veganska sötpotatischips är färgsprakande smakrika med unik krispighet och mycket karaktär. Med egen teknik lyckas Estrella få till krispigheten som är svår att få till hemma. Sweeet! Förlanseras på Foodora Market 3/1.

BBQ-chips

Its time for BBQ! En sweet, smokey och kryddig mix av grillad paprika, lök, tomat och vitlök på grovräfflade chips som inte lämnar någon BBQ-lover oberörd. Smaken av en klassisk barbecue när du vill, året runt. Förlanseras på Hemmakväll 29/12.

Super Crunch Cheddar Sourcream & Onion

Det här är en crunchy ostbåge som får cheeselovers att slå trippelvolter. Super Crunch har en punch av extra krispighet och smak av riktigt cheesy cheddarost, gräddfil och lök. Dessutom mindre fett än liknande produkter eftersom de är ugnsbakade och inte friterade.

Linschips Vitlök, Gräslök & Chili

En av de mest populära smakerna på Västkustchips gör entré på populära, veganska Linschips. 13% protein, 40% mindre fett än vanliga chips och 100% god smak som alltid.

Nötmix Mandel Honung & Salt

Estrellas Nötmix Honung & Salt är Sveriges mest populära nötmix och nu får den äntligen en kompis med jordnötter och älskad mandel – två populära nötter i sött och salt.

Estrellas snacksnyheter 2022 blandar okrossbara trender, älskade smaker och oslagbar krispighet. Vilken blir din favorit?

Läs mer om respektive nyhet här!