Vinn en helkväll med kollegorna!

Denna sida är för anställda på Stora COOP
och COOP Extra i hela Sverige.

Vinn med er butiksexponering!

Passa på att göra en riktigt schysst butiksexponering och vinn en kväll med kollegorna! Vecka 27-30 kan alla Stora COOP och COOP Extra-butiker tävla om en teamkväll med mat och dryck för 8 personer. Tävlingen arrangeras tillsammans med Carlsberg, Mondelez och Estrella.

Delta såhär:

Tävla genom att bygga exponering med produkter från alla tre varumärken – Carlsberg, Mondelez och Estrella – med tillhörande kampanjmaterial och priser. Ladda upp era bild(er) i formuläret nedan för att vara med i tävlingen. Ta gärna hjälp av din säljare från någon av leverantörerna.

Vinsten

De 3 bästa exponeringarna med alla tre varumärken vinner en helkväll på O’Learys eller liknande. Middag och dryck för 8 personer per butik.

Så utses vinnarbutikerna

De tre olika vinnarna utses av en jury från Carlsberg, Mondelez och Estrella som tittar på kriterier som placering, kreativitet och användning av material. Tävlingen gäller Stora COOP och COOP Extra under vecka 27-30. Vinnarna meddelas i vecka 33, 2022. Vid frågor, kontakta Alexander Laring på Estrella: alexander.laring@estrella.se +46313323219 / +46705672016

Skicka in er expo här

Bild på exponering(Obligatoriskt)
Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
Max filstorlek: 50 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Expotävling avslutas om...

Hur får min butik exponeringsmaterial?

Varumärkena har eget exponeringsmaterial som skyltar, merch, speciella ställningar med mera. Kontakta din lokala säljare och fråga om det finns exponeringsmaterial tillgängligt som du kan ha i din butik.

Inspiration från coop!