estrella 10 år med dreamhack

Estrella har varit partner till Dreamhack i ett decennium – men det är långt ifrån allt. Levererat snacks till stora event och lokala hobby-lan. Lanserat spel och stipendium. Hängt med på plattformarna. Och samarbetet med såväl stora som små streamers som vill komma uppåt. Självklart kommer vi att fortsätta vara en del av Sveriges esport- och gaming community.

Vår monter & creative center

Ta en krispig paus i Estrellas monter. Bara chilla. Snacksa lite. Eller utmana kompisen i Sub Soccer. Den som spelar bäst av tre matcher lämnar montern med snacks och polletter till Dream Wheel. Du hittar oss i Hall B. P.S Skapa content med oss i creative center – håll utkik efter Estrellas challenges.

Estrellas rader

Har du bokat din LAN-plats på någon av våra rader? Då vet du redan att du får krispiga leveranser direkt till gamingstolen varje dag. Om du inte har en plats hos oss kan du kolla om det finns platser kvar. Snacka med funktionärerna. Platskarta hittar du här.

Vinn biljetter till DHW22 och snacks

Redan nu kan du vara med i utlottningen om biljetter till Dreamhack Winter 2022. Du kan även vinna en gamingbox full med blandade Estrellasnacks. Häng med!

Regler & Villkor Dreamhacktävling

keyboard_arrow_down

Tävlingen avslutas 21 juni 23:59 och vinnaren kontaktas senast 24 juni. Vinnaren måste vara folkbokförd i Sverige och minst 18 år.

3 vinnare av Dreamhackbiljetter och 3 vinnare av Estrella snacksbox.

#1-3 pris: Två biljetter med LAN Regular till Dreamhack Winter 2022. Biljetterna gäller hela Dreamhackfestivalen och inkluderar bokningsbar LAN-plats. Totalt värde ca 2200kr
#3-6 pris: Estrella gamingbox med blandade Estrellasnacks värde ca 220kr. 

Biljetterna till dreamhack kommer i form av bokningskoder som utnyttjas vid bokning. Estrella ansvarar inte för vinsten efter det att den skickats till vinnaren.

Du behöver vara 18 år fyllda och folkbokförd i Sverige för att delta i tävlingen.

Vinnaren dras av anställda vid Estrella och kan inte överklagas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten går ej att byta mot pengar, presentkort eller andra produkter.

Personuppgifter [namn, efternamn, adress, telefonnummer, epost, fullständigt personnummer] används för att hantera tävlingen och för att kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här: https://www.estrella.se/gdpr-estrella-integritetspolicy/

Anställda på Estrella eller deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej.

Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller för att komma i kontakt med vinnaren.

Fullständigt namn på vinnaren publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter att tävlingen är avslutad.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar kan vinsten gå över till nästa tävlande.

Estrella reserverar sig för eventuella ändringar som kan uppkomma i reglerna för tävlingen eller vinsten efter att tävlingen publicerats samt diskvalificering av bidrag.

Force majeur: Estrella kan inte hållas ansvarig enligt dessa villkor vid händelser utanför Estrellas eller utförarens kontroll såsom, men inte begränsat till, krig, naturkatastrof, pandemi eller strejk.

Är du game?(Obligatoriskt)
Samtycke

Bakgrundbild: Photo by Kim Ventura. Dreamhack Winter Back Too The Roots 2021.