hej

Regler & Villkor: Frågor om Chipsvalet

keyboard_arrow_down

Skicka in din åsikt i formuläret. Vi drar tre personer som får ett snack-pack med blandade Estrellaprodukter som tack. Vinnarna kontaktas löpande till senast 4 oktober och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Meta.

Priset är ett ”snack pack” från Estrella och kan variera mellan ca 3-5 påsar blandade Estrellasnacks till ett värde av ca 60 -150kr. Vinsten kan inte bytas mot pengar, kuponger eller andra produkter.

Du måste ha fyllt 18 år för att få delta. Vinnare måste vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom fem dagar kan vinsten gå vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.

Bilden är ett exempel på ett snack pack med blandade Estrellaprodukter. Det kan vara andra produkter som skickas till vinnaren.

en röd Estrella-låda med estrellalogga, tre påsar snacks och två dippmix