Nu kan du skapa Sveriges nästa stora chipssmak! Nominera dina drömchips till Chipsvalet 2022

Blir det dina drömchips som tar plats i chipshyllan 2022? Estrella bjuder in hela svenska folket till chipsvalet.se för att skapa, nominera och rösta fram en helt ny chipssmak som lanseras i augusti. Alla som nominerar en smak har dessutom chansen att vinna en årsförbrukning Estrellasnacks.

Nu bjuder Estrella in alla chipsälskare till chipsvalet.se för att skapa sina egna, skräddarsydda drömchips och nominera dem till Chipsvalet 2022. Under våren kommer svenska folket rösta fram en vinnarsmak som Estrella lanserar i butik till hösten. Är det dina chips som blir folkets nya favorit i chipshyllan?

Steg 1: Skapa och nominera

På chipsvalet.se skapar och nominerar du dina drömchips. Välj räffling, dina favoritingredienser och om du vill ha double eller trippel av någon smak. Bara fantasin sätter stopp. Du kan skapa och nominera dina chips till och med 20 februari.

Steg 2: Folket röstar

Det virtuella chipslabbet på chipsvalet.se blir en vallokal! Bland de inskickade bidragen utses tre till fem smaker som svenska folket röstar mellan. Röstningen startar vecka 12 och avslutas med en livesänd valvaka den 6e april. Smakkandidaten med flest röster blir den som slutligen lanseras i butik hösten 2022.

Steg 3: Valvaka och lansering

Rösträkningen och resultatet livesänds den 6e april på Estrellas Instagram @estrellasverige. Valvakan modereras av inga mindre än humorgruppen JLC som presentera svenska folkets vinnarchips. Redan i augusti 2022 landar vinnarchipset i chipshyllan!

”Chips engagerar och nu vill vi ge svenska folket chansen att påverka nästa stora chipslansering. Våra produktutvecklare älskar utmaningar och tillsammans med våra kryddleverantörer och kunder går vi en extra mil för att göra detta möjligt. Vi ser oerhört mycket fram emot att få ta del av alla bidrag” säger, Karin Isaksson Senior Brand Manager Chips

Årsförbrukning Estrellasnacks

Misströsta inte om just din drömsmak inte vinner valet. Alla som nominerar en chipssmak är med i utlottningen av totalt 10 årsförbrukningar Estrellasnacks! Och vem vet – det är ju trots allt valår igen 2026 😉

Följ kampanjen

På Estrellas Instagram @estrellasverige kan du hänga med i Chipsvalet 2022 och ta del av spännande bidrag, tävlingar, krispig statistik och massa annat krispigt!