Inlämning: ordjakt i City Gross annonsblad

Här lämnar du in svaren i City Gross annonsblad!

En rosa platta som finns med i Citygross annonsblad. Där står inteformation om Estrellas ordjakt. dET STÅR: Krispiga sommarsnacks & ett badlakan Hitta och ringa in de 10 gömda orden som är förknippade med Estrella! Skicka in svaret på estrella.se/aktuellt Bland de rätta svaren slumpar vi 5 vinnare som får varsin kasse full med krispiga snacks + ett badlakan!

Krispiga sommarsnacks & ett badlakan i CityGross annonsblad denna sommar!

Hitta och ringa in de 10 gömda orden som är förknippade med Estrella! Skicka in svaret nedan. Bland de rätta svaren slumpar vi 5 vinnare som får varsin kasse full med krispiga snacks + ett badlakan!

Tävlingen pågår till och med den 1 aug. Vinnaren kontaktas i augusti. Vinnaren ska vara bosatt i Sverige och ha fyllt 18 år. Vinnarna slumpas bland de korrekta inskickade svaren av Estrella och kan inte överklagas. Värdet av vinsten uppgår till ca 300 kr och kan ej bytas mot pengar eller produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Personuppgifter används för att hantera tävlingen i enlighet med Estrellas integritetspolicy.

Vinsten skickas via Postnord Mypack Collect. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinst. Vinst kan inte bytas mot kontanter, presentkort, andra produkter eller liknande. Namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida efter dragning. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar kan vinsten gå vidare.

Avslutad! Vinnare kontaktas och publiceras på Estrellas hemsida under augusti månad.