Kolla in våra bästa tips på toppade chips och snacks och roliga serveringstips som gör alla festliga firanden och goda tillfällen ännu krispigare.

Toppade Vickningschips med höstens måste

Höstens godaste snackstips! Vickninschips toppade med Smetana, Västerbottensost, gräslök och smörstekta kantareller. Enkelt och gott att bjuda på under höstens mysiga kvällar.

Toppade Linschips

Superfräsch, lätt, bjudvänligt och farligt gott. I sommar ska du toppa Estrella Linschips med gräddfil, koriander, lime och lite chiliflakes. Detta har blivit en riktig favorit hos Estrella #bjudvänligt

Toppade chips med somrig twist

Vickningschips är designade för topping (ja det är sant!) Till sommarfesten ger vi dig en utmaning du INTE kommer att ångra: toppa Vickningschips med grekisk yoghurt, färsk mynta och färska jordgubbar. Enkelt och gott att bjuda på till midsommar, skolavslutningen eller studenten.

Toppade Sötpotatischips

Sötpotatischips passar som snacks, till grillat och tapas! Men vad du inte visste är att Sötpotatischips är en banger att toppa med godsaker till festen. Toppa sötpotatischipsen med vitlöksaioli, pickad eller färsk chili och lite persilja.

Toppade Västkustchips

Våra grytfriterade Västkustchips på svensk potatis är som gjorda för att bjuda på. Att toppa chips med gräddfil, löjrom och rödlök har blivit en klassiker men här kommer något för den som är redo för något nytt! Toppa chips med smulad getost eller feta, färska fikonskivor, färsk timjan, hackade valnötter och singla över med svensk honung. Ett glas bubbel på det och festen är gjord!

Toppade Västkustchips

Festklassikern. Älskad av (nästan) alla. Alltid uppskattad och passar allt från chillkvällen med kompisarna till bröllopsminglet! Toppa saltade potatischips med gräddfil, hackad rödlök, dill och löjrom. Välj med fördel grytfriterade Västkustchips med riktigt mycket smak och stadighet som klarar av tyngden från toppingen.

Schyssta serveringstips

Gör toppingen till en centerpiece

Ta fram en glasskål. Fyll ett martiniglas eller liknande med din topping. Vi rekommenderar gräddfil, löjrom, dill och rödlök. Ställ glaset i mitten av skålen. Fyll glasskålen med dina favoritchips runt glaset. Västkustchips är ett nyårsvänligt chips. Voila! Festlig servering med toppingen som centerpiece. Våra Västkustchips hittar du här.

Chipstorn till snittbrickan

Toppade chips i all ära, men chipstorn är ett lite mer spännande sätt att göra krispiga snittar! Varva grovräfflade chips med din favorittopping. Vi rekommenderar att varva med lite gräddfil, koriander och hackad chili. Omg… dina gäster kommer baxna! Kolla in våra grovräfflade chips här.

Personliga småskålar – perfekt för dubbeldipparen

Du har ditt egna glas med dryck – varför inte dina egna skålar med chips och dipp/topping? Det ser så festligt ut att servera personliga små skålar med vackert toppad gräddfil. Dessutom dubbeldippar-vänligt! Varför inte servera med nyheten Västkust Nätchips Havssalt?

Skoj för barnen med dipp-pump!

Mer skoj – mindre spill. Servera chips, grönsaksstavar och dipp i pump! Ett roligt sätt att göra barnens snacksstund till något annorlunda på nyårsafton. Bara fyll en tom, ny pump med blandad dippmix. Skiva grönsakerna på bredden så att de blir riktigt dippvänliga. Fler tips på aktiviteter och liknande hittar du här.

Varma linschips med gräddfil och lime

Varma linschips är fantastisk gott och påminner om krispiga biosnacks. Värm linschipsen en stund i ugnen på svag värme. Servera med gräddfil toppad med saften från pressad lime och örter. Alla våra Linschips hittar du här.

Krispigt med ost och örter

Brie, parmesan, blåmögelost. Vi älskar ost! Men torra kex är lite gjort… Toppa Västkustchips med din favoritost och lite örter och låt smälta i ugnen en stund. Varmt, ostigt, krispigt, fantastiskt!

Roligare chipsskålar!

Varför inte ha lite roligt med chipsskålen! Till påsk serverar vi på Estrella chipsen i megastora påskägg, men även små eller mellanstora påskägg är perfekt skålar att placera ut på borden eller mellan soffgrupper.

Krossade potatisar med vitlök, chips och dipp

Vad passar bättre till en mustig dryck än krossade potatisar med vitlökssmör, örter, krossade chips och dipp? En rustik och krispig servering till middag eller vickning. Koka småpotatis. Krossa den kokta potatisen med en gaffel på ugnsplåt. Pensla med vitlökssmör och toppa med krossade chips och örter. När potatisen fått färg tar du ut sen och serverar med dipp. Busenkelt! Vi rekommenderar detta recept med Grillchips.