Regler & Villkor Badlakan-giveaway på Instagram och TikTok

Giveaway på Tiktok @estrellasverige: vinn två somriga badlakan från Estrella! Ett med Sourcream&onion-motiv och ett med Grillchips-motiv.

Tiktok: Pågår från publicering till måndag 20 juni 2022 kl 08:00 och vinnaren kontaktas av oss vis PM på Tiktok från @estrellasverige vårt enda Tiktokkonto. En vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Tiktok.

Giveaway på Instagram @estrellasverige: vinn ett somriga badlakan från Estrella! Beroende på ilket Team du är så vinner du ett Sourcream&onion-badlakan eller ett med Grillchips-badlakan.

Instagram: Pågår från publicering till måndag 4 juli 2022 kl 08:00 och vinnaren kontaktas av oss vis PM på Instagram från @estrellasverige vårt enda Instagramkonto. Vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Meta/Instagram/Facebook.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18år krävs målsmans godkännande. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 24 timmar kan vinsten gå vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.