Regler & villkor påskäggstävling Instagram

Påsken är inte bara för godisälskare. Varför inte överraska med ett krispigt påskägg istället? Vi drar tre chipslovers som får varsitt Estrellaägg.

Vinsten innehåller ett ca 40cm långt guldigt påskägg och blandade påsar chips 40g/linschips 35g/chokladdoppade jordnötsringar 100g. Tävlingen pågår från publicering till 19 april 2022 kl 08:00 och vinnare kontaktas av oss från @estrellasverige vårt enda Instagramkonto. Tre vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Instagram.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18år krävs målsmans godkännande. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 2 timmar kan vinsten gå vidare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.