Somrig lime och sweet chili. Här är årets sommarsnacks från Estrella 2023

Limesmak på chips…? För vissa låter det galet men för andra låter det underbart lime-licious. Årets sommarsnacks från Estrella ha börjat rulla ut till i butik och i år kan vi se fram emot det krispiga potatischipset Sourcream & Lime och Linschips Sweet Chili – två limited edition du inte vill missa.

Krämigt och syrligt är vi vana med på potatischips, men detta är något utöver det vanliga. Den tillfälliga chipsnyheten Sourcream & Lime förenar syrlig gräddfil med frisk, fräsch och fantastisk somrig lime som verkligen vågar ta för sig. En zest-fest för citrusälskare.

Linschips Sweet Chili är vad varje linschipslover drömt om: extra smakrika linschips som levererar massa sweet, sweet chilismak med en lagom kaxig hetta som inte bränns för hårt. Linschipsen har gått att hitta hos Ica och Coop sedan några veckor men får nu äntligen synas tillsammans med sin sommarkompanjon Sourcream & Lime.

Krispigt, smakrikt och lime-licious: två måsten att testa i sommar! Men passa på nu. Limited editions kryddas upp i begränsat antal och tar ibland slut fort.

  • Lanseras den 15 maj men har redan nu börjat dyka upp i butik
  • Sourcream & Lime 250g. Innehåller MJÖLK
  • Linschips Sweet Chili 110g. Vegansk. Kan innehålla spår av MJÖLK och SOJA.