Estrella Västkustchips

Våra Västkustchips är precis vad de låter som: kvalitetschips direkt från Västkusten. Det är smakrika, krispiga chips av naturliga råvaror med lokal prägel. Med skalet kvar, schysst olja och svensk potatis blir chipsen något extra. Det är svenska Västkustchips från planta till påse. Gilla att dela krispiga naturupplevelser! Finns det något godare?

Svenskt Sigill

Svenskt Sigill innebär att vi använder oberoende certifierad och kvalitetssäkrad råvara där extra miljöansvar tas i odlingen. Vår svenska potatis tillagas här på Västkusten, så att vi kan garantera hög kvalité, kortare transportsträckor och lokal prägel från planta till påse. Läs mer på www.svensktsigill.se

Svenskt Sigill logo

Olja

Till våra Västkustchips använder vi en unik blandning av solros- och svensk rapsolja med lika bra fettsammansättning som olivolja, och helt fantastisk smak förstås.

Påsen

På baksidan av påsen kan du läsa mer om odlaren bakom potatisen. Det nya materialet bevarar och skyddar också chipsen bättre än tidigare. Då blir det mindre matsvinn och godare smak!