Giveaway Ostbågens Dag 5mars

Idag är det Ostbågens Dag! Vi firar med loaded superbågar (recept i våra reels) och en cheesy giveaway med våra krokiga ostfavoriter⭐ Fem vinnare får hem ett snackpack med blandade Estrellabågar.


✅Följ @estrellasverige

✅Kommentera vilken som är din favorit: Super Crunch/Super Bågar/Linsbågar.

?FYI vi dubblar vinsten om du taggar en kompis som börjar följa/följer @estrellasverige Inget krav.

⚠️OBS! Vi kontaktar vinnare från detta kontot. Inget annat. Passa dig för bluffkonton.

Regler & villkor: Pågår fr.o.m publicering till mån 7/3 10:00. Fem vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18år krävs målsmans godkännande Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.