Julklappstävling på Instagram @estrellasverige

Merry Chipsmas Giveaway! 🎁 Nu ger vi bort en snacksfylld julklapp till dig och en kompis! Gilla att dela en Merry Chipsmas ⭐ Delta i tävlingen på Instagra. Tävlingsvillkor nedan.

Avslutas 8/12. Tävlingen är inte sponsrad/administrerad av Facebook/Instagram. Värde ca 250kr. Vinnare meddelas senast 10/12 av @Avslutas 8/12. Anställda på Estrella slumpar vinnaren och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad/administrerad av Instagram. Värde ca 250kr. Vinnare meddelas senast 10/12 av @estrellasverige Vinnare och kompis måste vara bosatta i Sverige.

⚠️Var vaksam på bluffkonton. Vinnare kontaktas endast av @estrellasverige
Om du är osäker på om du kontaktats av @estrellasverige eller ett bluffkonto kan du alltid kontakta oss för att bekräfta din vinst.

Julklappstävling på Instagram @estrellasverige
Regler & Villkor:
Vinnare dras av anställda på Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstens värde: ca 250kr. Vinnare och kompis måste fyllt 16år. Om vinnaren och kompis är under 18år behövs målsmans godkännande. Personuppgifter används för att hantera tävlingen.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare. Tävlingen är inte sponsrade, stödda eller administrerade av Facebook eller Instagram.