Sista julklappen från Estrella

SISTA JULKAPPEN⭐ Vill du vara årets coolaste tomte med ett stort paket Estrellasnacks så har du chansen nu. Vi kör en sista julklappstävling för i år.

✅ Följ @estrellasverige
✅ Tagga en tomte som följer/börjar följa @estrellasverige
🎁 Taggar du tre tomtar som följer så skickar vi med en extra överraskning som du inte vill missa.

Svårare än så är det inte! Merry Chipsmas!

Julklappstävling på Instagram @estrellasverige
Regler & Villkor:
Vinnare dras av anställda på Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstens värde: ca 250kr. Vinnare och kompis måste fyllt 16år. Om vinnaren och kompis är under 18år behövs målsmans godkännande. Personuppgifter används för att hantera tävlingen. Du måste bo i Sverige för att kunna ta emot vinsten.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare.