Snackpack med nyheter @estrellasverige

AVSLUTAD.

Taggad på en krispig nyhetsprovning med årets första snacksnyheter?⭐ På vår instagram @estrellasverige drar vi 3 personer som
får hem ett krispigt paket med nyheterna.

Följ @estrellasverige
Tagga en kompis som vill vara med👍
Kommentera vilken nyhet du är mest taggad på

FYI vi dubblar vinsten om du taggar 2 personer som börjar följa/följer @estrellasverige.

OBS! Vi kontaktar vinnare via @estrellasverige Inget annat.

Regler&villkor: Pågår fr.o.m publicering till fre 14/1 13:00. Tre vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare.

Se upp för bluffkonton

Periodvis cirkulerar det bluffkonton i sociala medier som utger sig för att vara Estrella. En del av dessa publicerar vilseledande erbjudanden, tävlingar eller undersökningar. Andra hävdar att du vunnit en tävling och ber dig registrera person- eller bankuppgifter. Dela INTE dina uppgifter! Estrellas egna tävlingar hittar du alltid på estrella.se Om du är osäker: kontakta konsumenttjänst för att bekräfta om det är riktiga Estrella som du har kontakt med.