Höstnyheter på Tiktok och Instagram

Giveaway med årets krispiga nyheter på Tiktok och Instagram @estrellasverige

Pågår från publicering till och med måndag 18 september 2023 och vinnaren kontaktas av oss vis DM från @estrellasverige på Instagram och Tiktok. Estrella har inga andra konton på Tiktok eller Instagram. 3 vinnare dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Tiktok eller Meta.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18 år krävs målsmans godkännande. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Användarnamn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar kan vinsten gå vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns under estrella.se/kontakt. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.