Officiell partner Gothia Cup

Gothia Cup är världens största fotbollscup för ungdomar. Varje år deltar runt 1700 lag från 80 nationer. Lagen och deltagarna från världens alla hörn gör turneringen unik. En mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg eller nationalitet – med fotbollen som gemensam nämnare. 

Estrella ser sina partnersamarbeten som en viktig del i sitt hållbarhetsarbete. Estrella är Official Partner till Gothia Cup och tillsammans har parterna valt ut ett gemensamt hållbarhetsmål som fokus för samarbetet- att öka jämställdheten inom idrotten. Estrella har valt att kalla partnerskapet för ”Spela Lika”.

– Vi har en lång väg kvar till en helt jämställd idrott på lika villkor. Vi vill att alla ska ha samma makt att forma idrotten och sitt deltagande i idrottsrörelsen oavsett könstillhörighet eller bakgrund. Med Gothia Cup kan vi vara en del av utvecklingen för en mer jämställd värld både på planen och utanför, säger Jenny Lagergren, Hållbarhetsansvarig Estrella AB.

Mer om Gothia & Estrella här!

Mer om Gothia & Estrella här

bergums if håller pokal. text säger play_arrow

Fadderlag från Bergums IF

Genom Gothia Cup Foundation har Estrella även valt att stötta Bergums IF:s G14-lag lite extra. Som fadderlag till estrella har de haft möjlighet att delta i Gothia Cup, fått avgiften betald, träffat sina idoler i BK Häcken och annat som inspirerar till ännu mer matchglöd.

grön fotbollsplan med logotyp för estrella och spela lika