Regler & villkor för Fotbollstävlingar

Regler & Villkor: Vinnare dras eller utses av anställda på Estrella och kan inte överklagas. Vinnare måste fyllt 18år och vara folkbokförd och bosatt i Sverige. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinst.

Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 72 timmar kan vinsten gå vidare. Tävlingen är inte sponsrade, stödda eller administrerade av Meta eller Tiktok.

Vi förbehåller oss rätten att ändra regler och villkor under tävlingens gång.

Tävlingarnas enskilda tävlingsmoment/regler framgår på respektive tävlingsplattform. Det kan vara i samband med tävlingsformulär, i Instagraminlägg, Facebookinlägg eller Tiktokvideos. Tävlingarna ansvaras, administreras eller stöttas dock inte av Meta eller Tiktok.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Produkter går ej att byta mot pengar eller andra produkter

Vinst skickas via Postnord Mypack Collect.
Vinsternas värde:
Matchkasse med snacks: ca 300kr
Matchtröja: ca 800kr
Storlekar kan inte garanteras.

Produkter på bild kan bytas mot likvärdiga produkter.