Regler & villkor: Gissa nästa sommarsmak

Regler & villkor:

Tävling: Snart lanserar vi en till sommarnyhet. Kan du gissa vad?

✅Gissa i kommentarsfältet

✅Följ @estrellasverige

☀️Den som gissar rätt vinner en hel låda av nyheten! Perfekt tillsommarens fester. Om flera gissar rätt så drar vi en vinnare bland de som gissat rätt.

Tävlingen pågår från publicering till måndag 17 juni kl 08:0 och vinnaren kontaktas av Estrella via DM från @estrellasverige. Vinnare dras slumpmässigt och kan inte överklagas. Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Meta.

Tävlingen pågår i flera av Estrellas kanaler.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18år krävs målsmans godkännande.

Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 24 timmar kan vinsten gå vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen eller utnyttja vinsten. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.